2777
2789
عنوان

دلم گرفته

314 بازدید | 32 پست

یه هفته پیش پریود بودم و الآنم افتادم لکه بینی روزه نیستم و شوهرم روزه نمیگره تقریبا یه هفته هست که همش سر چیزای بیخود باهم بحث میکنیم تا اینکه یه حرفی زد تو دلم موند . من ۴ماهه تو اقدامم برگشته میگه چرا پس تو بچه دار نمیشیو فلان تو دلم میگم هر کی حرف در میارن تو برای زنت حرف درمیاری اینم بگم من ۲سالو ۸ ماهه عروسی کردم میگه به من که کی بهت یاد داده بود تا دوسال بچه نیاری😐 الان امروز مغازه نرفته مونده خونه خوابیده بهش میگم حداقل بیا بریم یه دور بزنیم بیرون میگه نه کلا حالم بده آخه شما شوهرتون اینجور می‌گفت ناراحت نمیشدین😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن مردا دیوونه شدن معلوم نیس چه مرگشونه بگو با این اخلاقت با این حرف زدنت همون بهتر که بچه ندارم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ..‌.‌♥️🩶 وقتی ببینم حرفت درست نیس تا پای تعلیقی میرم بازم جوابتو میدم 😉😉😉😉😉😉 اینو بدونید تو این دنیا هیچکس موندگار نیس و خودتی و خودت هیچوقت صدتو واسه کسی نزاااااارررررر اول عاشق خودت باش 

چرا ناراحت میشدم 

این مدلی بگو‌،عزیزم بابت حرف اون روزت که گفتی چرا من بچه دار نمیشم 

خیلی دلم شکست ،احساس سرخوردگی و غم شدیدی داشتم 

ازطرفی منم دوست دارم زودتر مادر بشم،ازطرفی درک میکنم تو هم چقدر مهربونی و دلت برا بچه پر میکشه،فقط ازت می‌خوام درمورد این موضوع اگر تا سه ماه بعد نتیجه نگرفتیم به پزشک مراجعه کنیم تا هردو ما بررسی بشیم

مردا همشون همینن ماهم روز سیزده تنهاییم اون رفته باغ خودش برا برداری هم استرس نداشته باش بی خیال باش ...

من خودم ناراحت نیستم می‌دونم تا یه سال عادیه ولی بیا به این مردای نفهم حالی کن

چرا ناراحت میشدم  این مدلی بگو‌،عزیزم بابت حرف اون روزت که گفتی چرا من بچه دار نمیشم  خی ...

رفتیم دکتر آزمایش داده سالمه منم یه کم تنبلی تخمدان دارم اینجوری میگه دلم آتیش میگیره میسوزه