2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

227 بازدید | 11 پست

بابام و مامانم از اول فروردین قهرن 

الان مامانم بم میگه زنگ بزن به بابات تورو ببره بیرون  تو ماشین بهش بگو که چرا مامانمو اذیت میکنی و اینجور حرفا

به نظرتون دخالت کنم تو دعواشون یا نه اصن دوست ندارم دخالت کنم چون اونی که این وسط خراب و داغون میشه روحیه منه ولی خب چیکار کنم مامانم اومده گریه میکنه میگه بابات چرا اینجور حرفارو به من زده برو بهش بگو تا بدونه داره با من چیکار میکنه من دیگه نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم و .....

به خدا تو این ۱۵ سال دیوونه شدم از بس که هرماه باید دعوا کنن 😶🤦‍♀️💔🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینارو ببری پیش مشاور امیدوارم دوباره مثل قبل شه

من خودمم بکشم اینا مشاور برو نیستن به مامانم میگم منو ببر پیش یه مشاور تحصیلی اونو نمی‌بره حالا بیان برن پیش یه مشاور خانوادگی 🚶‍♀️🕳

وا خب رو روحیه ات کار کن دضمن اشتی کنن ک برا روحیه توام بهتره  حالا یبار ب خاطر دل مادرت برو ب ...

باشه 🥲

البته من از وقتی چشم باز کردم هنیشه تو دعواهاشون برا دل مامانم با بابام صحبت کردم 🙂

آره صحبت کن 

رفتم صحبت کردم بدتر شد که 

برگشته بهم میگه برو ور دل مامانت بهش گفتم یه کاری میکنین که آدم از خونه بره برگشته میگه برووو 

الان اونقدری حالم بده 

بابام حرف زد منم طرف مامانمو گرفتم اونم عصبانی شد گف که برو ور دل مامانت همتون یه گوهین 😭

برگشته میگه اگه مامانت اینجوری دعوا کنه میرم یه زن دیگه میگیرم مامانتم اونوقت یا باس طلاق بگیره یا باید بمونه و بسازه