2777
2789
عنوان

درد ناخون و انگشت پا? کمک+ عکس

2772 بازدید | 18 پست

خانوما انگشت بلنده پام، درد داره اکثر مواقع، انگار مثلا کوبیده شده به جایی و اینا، تابستون عصرا که فقط صندل‌ پامه، برای شرکت صبحا کتونی و اسپرت پامه شاید جوراب بهش فشار وارد میکنه نمیدونم ولی یدونه کفش ندارم که بگی کفشت خوب نیست چندتا دارم؟ علت چیه بنظرتون چکار کنم؟  عکسم گذاشتم ببینید ناخون وسطی کلا یخورده خمیده هست، راستی روی پام کثیف نیست، سایه چسب روی شیشه ماشینه 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنهای پاتو کوتاه کن فشار میاد تو کفش انگاز کوبیدس خیلی بلندن قشنگه ولی بلنده تو کفش تحت فشاره دردمیاد همین جوری بمونه خدایی نکرده فشار بیشتر بیاد دو گوشش میره داخل گوشت پا بیشتر دردمیاد

ناخنهای پاتو کوتاه کن فشار میاد تو کفش انگاز کوبیدس خیلی بلندن قشنگه ولی بلنده تو کفش تحت فشاره دردم ...

همیشه بلند نیست ولی اکثرا بلنده، بعضی وقتا حس میکنم جوراب کشیده شده روش درد میکنه، اکثر مواقع درد داره ولس این ده روز من فقط صندل پام یوده نمیدونم دیشب چرا درد داشت