من جوش میزدم وحشتناک رفتم دکتر چن جور پماد داد بدتر شدم جوشام شد ۱۰ برابر بعد هی میگفتم نکنه مشکل درونی دارم رفتم طب سنتی برا پاکسازی کبد عرق و دمنوش داد خوردم بهتر نشدم پریودمم میزونه ۴ سال پیش تنبلی داشتم ولی الان میزون بود
تو اوج نامیدی رفتم ژل شستشوی رسی ژینوا گرفتم قبلنم استفاده کرده بودم خوب بود ی مدت با ژل شستشو نمیشستم اهمیت نمیدادم دکترم یه صابون داد ک خوب نبود یه تونرم خریدم این ژل شستشو عالیه جوشامو ۹۰ درصد برد حتی لایه بردارم هس تمیز میکنه صورتو ۴۰ روزه دارم استفاده میکنم جوشام رفته وگاهی مثلا یکی دوتا جوش میزنم اونم ب خاطر اینه ک چن روزه همش کرم پودر میزنم و شیرینی شکلات و اجیل زیاد خوردم یه پناد ترمیم کننده ام گرفتم ترمیم کننده سیگل میگفتن خوبه پوستو ترمیم میکنه اونم روزی یکی دوبار میزنم
خب حالا ماسکایی ک استفاده میکنم و بگم ک واقن خدایی خوب بودن قرمزی جوشامو کم کردن
اولیش نشاسته و ماسته یا اب. ماست کم چرب باشه من پرچرب زدم کم چرب نداشتیم دو قطره ام ابلیمو زدم
دومیش حنا و ماسته بازم ابلیمو زدم حس میکنم ابلیمو خوبه چون ماستم پرچربه نترس رنگ نمیگیری اگرم گرفتی خیلی کم ک با ژل بشوری میره صورتم خیلی نرم میکنه
سومیش سفیده تخم مرغه که دو قطره ابایمو میریزم و هم میزنم از لختگی دربیاد بعد با براش میزنم و دسمال کاغذی میزارم بعد باز روش سفیده میزنم و دسمال بعد خشک ک شد بکن
چهارمیش ماست و زردچوبه و ابلیمو زیاد نزار بمونه زرد شی اینم تاثیر داره
اب خیار و اب سیب زمینیم خوبه بزن
ی ژل ضدجوشم دارم رو جوش میزنم زود خشکش میکنم اسمش eviderm سبزه کوچیک ولی قویه
پماد آ اچ آ برا جای جوش میگن خوبه لایه برداره من خودم استفاده نکردم حالا ولی اگ استفاده کردی ضد افتاب یادت نره ببخشید خیلی طولانی شد گفتم تجربه هامو بگم ❤