2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم. پسر

سلام ، ببخشید من چند ماهه که لتروزول میخورم هرماه هم امپول زیرجلدی سینال اف میزنم ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم سنوگرافی و ازمایش دادم هیچ مشکلی ندارم حتی کیست و عفونت هم ندارم فقط کمی تنبلی تخمدان دارم چندماه میرم دکتر فقط قرص و امپول سینال میده حتی خودم گفت که امپول hcg بده برا ازادسازی گفت نه فعلا نیاز نیست زوده احساس میکنم دکترم داره وقت میکشه میخواد حالا حالاها هی برم بیام مغازه بازکردن برا خودشون فقط پوله که باید بریزی جیب اینا ، میخواستم از شما بپرسم من این ماه لتروزول بخورم میشه خودم ازاد آمپول hcg بگیرم بزنم ؟ ۹ ماهه اقدام هستیم ولی نشده 😔 تورو خدا اگه میتونید راهنماییم کنید از تجربیاتتون بگید چیکار کنم زودتر باردار بشم 🙏🙏

سلام ، ببخشید من چند ماهه که لتروزول میخورم هرماه هم امپول زیرجلدی سینال اف میزنم ولی نمیدونم چرا با ...

دوست عزیز به نظرم با کیت پیش برید بهتره. امپول هم در جریان نیستم که ازاد بتونید تهیه کنید یا نه. راستی پریوداتون باید منظم بشه برای بارداری. و اینکه با روغن زیتون و خرما و ویتامین ث و پیاز و تخم مرغ دو زرده وروغن زیتون سعی کنید تقویت بشید که حتما به امید خدا نتیجه میگیرید. رژیم دکتر همتی هم خیلی کمککتون میکنه. تخم افتابگردون زیاد بخورید چون ویتامین ای داره. بیشتر همسرتون. و در ضمن همسرتون یه آز اسپرم بده بدنیست. چون سرعت و تعداد اسپرم هم مهمه

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
سلام پونه جان چه روزهایی نزدیکی داشتی که پسر شد؟ یک شب در میون یا روزهای خاصی؟

سلام عزیزم. با کیت رفتم جلو. سه شب پشت سر هم نزدیکی داشتم. که هر سه شب کیت پررنگ بود. فکر کنم ۱۳ ۱۴ ۱۵ پری بود‌. و اینکه هسرم تقریبا ده روز رابطه نداشتیم. داگ استایل‌. و بیشتر سعی کردم بدنم قلیایی باشه. الان فصل توت فرنگی خیلی خوبه

سلام دوستان سوال داشتم من اوایل پریودم لکه بینی دارم و پریودم تقریبا ۹ یا ۸ روز طول میکشه  بر ...

به نظرم همون ۷ روز باید حساب کنید و لکه بینی حساب نمیشه

منم برا پسر دار شدن دکتر بهم لتروزول داده ولی کارش تحریک تخمک گذاری هست که به طور غیر مستقیم شانس پس ...

من بعد از سه ماه اقدام باردار شدم ان شالله نتیجه معلوم شد میام میگم.قرص خوردم لتروزول آمپول هم زدم.پناه بر خدا