2777
2789

سلام بچها دوستم فردا جلسه اول آشناییش با خواستگارشه

دوستم روستاییه ۱۹ سالشه اون پسره ۲۵ سالشه و شهر زندگی میکنه

اولین باره قراره هم دیگه رو ببینن خیلی استرس داره میگه حتی نمیدونم وقتی خاستیم تنها حرف بزنیم چی بگممم

راهنمایی میخاد چی باید بگه؟ چه سئوالایی؟ خیلی مهمه کمکش کنید

الویت ها توی زندگی

قراره کجا زندگی کنه

چه برنامه هایی واسه اینده دارن

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💭 تو آشنایی قبل از ازدواج

دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقه‌اش چیه دوزار ارزش نداره.

📌 تو باید بدونی...👀

1) هدفش از ازدواج چیه!؟

2) خط قرمزهاش کدومن!؟

3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟

4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟

5) نقطه ضعف و قوتش رو چی میدونه!؟

6) برنامه‌اش برای چند سال اول زندگی چیه!؟

7) برنامه‌اش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟

محل زندگی مشترک! می‌مونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!

8) هیجاناتش رو چطور هندل می‌کنه!

وقتی عصبیه! وقتی حق‌ش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته! …

9) تو موقعیت‌های بحرانی، حل مسئله‌اش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل می‌کنه!؟

10) مسئولیت‌پذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرف‌ها و قول‌هایی که داده مونده!

11) بچه‌دار شدن! چه وقت! چند تا! بهش فکر کرده اصلا!

12) اوقات فراغتش رو چطور می‌گذرونه! با خانواده! دوستان! اطرافیان!...

13) مسایل مالی قراره چی بشه! حقوق من! حقوق تو! حقوق ما! درآمدها و مخارج چطور صرف میشن!

📍 اصلا تو موقعیت‌هایی که بحث پول پیش میاد چطور آدمیه! اهل بریز و بپاشه! خسیسه! دست و دلبازه! بخشنده‌ست! منت‌گذاره! تو رابطه اهل حساب کتابه! (همه اینها تو اون دوره الگوی بعدی تعامل مالی با شما خواهد بود).

14) از لحاظ شخصیتی چقدر شناختیش و چقدر باهات می‌خونه! درون‌گرا! برون‌گرا!، اهل جمع و برو بیا! اهل خلوت!...

15)نیازهاش از رابطه و آینده زندگی مشترک رو صریحا چی می‌دونه!؟، نیاز به بقا!، نیاز به دوست داشتن (دوست داشته‌ شدن!)، نیاز به آزادی!، نیاز به قدرت! (یا همون پیشرفت و رشد)!..

16) اعتقادات و باورهاش تا حد با تو می‌خونه!. نوع پوشش!، هم مسیرید یا...

17) رابطه‌ش با خانواده‌ش رو چطور ارزیابی کردی!، مستقل!، وابسته!، تبعیت محض (هرچی مامان بابت بگن) یا اهل مشورت ولی قدرت تصمیم‌گیری مستقلانه و با تدبیر!…

18) میزان انعطاف پذیری، حرف حرف خودشه یا!، تنظیم هیجان، تاب و تحملش در برابر مصیبت‌های روزگار رو چطور ارزیابی کردی!؟

19) بهداشت فردی رو چطور ارزیابی کردی!، باهات می‌خونه!، رو مغزته!، یا....

📍 در نهایت هر دو طرف باید به این اطلاعات برسن و کنار هم قرار بدن.

📌راستی؛ فهمیدن اینها مستلزم رفت و آمد و قرار گرفتن تو موقعیت و مشاوره پیش از ازدواجه؛ پس زود تصمیم نگیر🖐🏻

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

کجا میخاد زندگی کنه 

نظرش در مورد ادامه تحصیل همسر آیندش و سرکار رفتن همسر آیندش چیه 

اهل مشروب و این چیزا نباشه ..

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

سلام و احوال پرسی 

سن پسره (مثلا این نمیدونه)

شغلش 

چه قدر به خانوادش وابستس 

چه تفریحاتی در اوقات فراغت داره

عادت به پس انداز داره 

چقدر به خانواده پدری یا مادری رفت و امد داره

پولش رو صرف خرید چیزای واجب میکنه یا الکی

خونه اجاره  میکنه یا میتونه بخره 

اصلا رودربایستی نکن اصلا صلا

اول اسمش و کارش 

بعدش هدفش از ازدواج

بعدش برنامه هایی ک برای اینده داره

خلقیاتش درمورد رفتارش تو خونه و ارتباط با دیگران مثل مهمونی رفتن و مهمونی دادن ...کمک تو کارای خونه...

عادت هاش

و خیلی چیزای دیگه که بهش فکر کنه میفهمه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

نترس اون  خوب بلده چی بپرسه ....

نمیشه گفت چی بگه چونکه حرف  حرف  میاره باید دید بحثشون از کجا شروع میشه به کدام مسیر میره....

فلبداعه باید جواب وسوال بکنه...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

اول اینکه سعی می کنن بکوبونن که روستاییه و سو استفاده کنن 

خودش بگیره و الکی وا نده 

سوالات مهم 

اینکه حق تحصیل کامل میدن بهش ؟ 

در مورد کار کردن خانم چه دیدگاهی داره ؟

برای پیشرفت شخصی و فردی تا ۲۵ سال چیکار کرده و برای ۱۰ سال آینده چه برنامه ای داره ؟ 

اعتیاد سیگار قلیون مشروب و رفیق بازی اینا رو حتما بپرسه رک و راست