2777
2789

من یه ساک لوازمی که میخواستمو بردم هیچکدوم به دردم نخورد‌چون لوازم اصلیو بیمارستانی که رفتم بهم داد(بنظرم یه زنگ بزن بیمارستانت بپرس ساکی که میدن تووش چیا داره) لباس واسه نوزاد ،اگه داروی خاصی داری با خودت ببر یه فلاسک کوچیکم ببر واسه آبجوشو اینا یکی دو تا کمپوت 

همینا دیگه 

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه ی سزارین داری؟ من خیلی از  جراحی میترسم پزشکم خیلی اطمینان میده اما نمیدونم ای چه ترس ...

من سزارین با بی حسی بودم

بهتون بگم قد لیزر دست و پا بود برام 

ساده راحت ۲ظهر جراحی شدم ۸شب راه رفتم ۸صبح فردا مرخص شدم

عصرشم رفتم بیرون برای پسرم لباس خریدم🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من سزارین با بی حسی بودم بهتون بگم قد لیزر دست و پا بود برام  ساده راحت ۲ظهر جراحی شدم ۸شب را ...

وایی خداروشکر الحمدالله 

من پمپ درد میگیرم اما اینجا خیلی میگن درد داره بعدش نمی تونی تکون بخوری و سردرد و گردن درد کلی مریضی میگیری اینا منو میترسونه

زهد ریایی،جهل مقدس...

قبلش ناخن هاتوکوتاه کن حتماشیو کن ببخشیدگفتم،دوش بگیر اگه وقت داری آرایشگاه برواصلاح کن رنگ موبزاربعدش اصلانمیتونی بری،پوشک برای خودت ازاین بزرگابگیر برای بچه ت هم بگیر،حتما حتما خرماباخودت ببر،ببین بچه ت که به دنیابیاد خیلی ضعف می کنی ازمن به تووصیت خواهرگلم غذا همیشه برای مثلا نهارمیخوای بپزی یاشام به اندازه یک نفردبیشتربپز که خودت باشی چون سریع ضعف می کنی فرصت پخت وپزت هم کمه اقلا گرم کنی بخوری ای کاش اون موقع عقل الان م روداشتم تنهابودم کسی کمکم نبودم همسرمم نبود 

کاش زود بگذره منم ازاین تاپیکا بزنم 😍 ازویارخسته شدم

وای من هنوز خاطره اوایل بارداریم تو ذهنمه و عذابم میده نزدیک سه ماه کلا اشتهام صفر شد و تهوع شدید داشتم اینقد ضعیف شده بودم

وای من هنوز خاطره اوایل بارداریم تو ذهنمه و عذابم میده نزدیک سه ماه کلا اشتهام صفر شد و تهوع شدید دا ...

منم اینطورشدم اشتها دارم ولی بالامیارم گلو ومعدام میسوزه بعدش سردرد میگیرم 

حتی میگم کاش جاییم درد داشت ولی تهوع نبود