من یه ساک لوازمی که میخواستمو بردم هیچکدوم به دردم نخوردچون لوازم اصلیو بیمارستانی که رفتم بهم داد(بنظرم یه زنگ بزن بیمارستانت بپرس ساکی که میدن تووش چیا داره) لباس واسه نوزاد ،اگه داروی خاصی داری با خودت ببر یه فلاسک کوچیکم ببر واسه آبجوشو اینا یکی دو تا کمپوت
همینا دیگه
میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلش ناخن هاتوکوتاه کن حتماشیو کن ببخشیدگفتم،دوش بگیر اگه وقت داری آرایشگاه برواصلاح کن رنگ موبزاربعدش اصلانمیتونی بری،پوشک برای خودت ازاین بزرگابگیر برای بچه ت هم بگیر،حتما حتما خرماباخودت ببر،ببین بچه ت که به دنیابیاد خیلی ضعف می کنی ازمن به تووصیت خواهرگلم غذا همیشه برای مثلا نهارمیخوای بپزی یاشام به اندازه یک نفردبیشتربپز که خودت باشی چون سریع ضعف می کنی فرصت پخت وپزت هم کمه اقلا گرم کنی بخوری ای کاش اون موقع عقل الان م روداشتم تنهابودم کسی کمکم نبودم همسرمم نبود