2777
2789
عنوان

بچههه ها سریع بیاین دروس عمومی به کنکور برگششتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا هستیا😂😂

اینا یه مشت ادم .. هستن که فقط میخوان جوونای مملکتو بدبخت کنن یعنی چی همش هی عوضشون میکنن مگه ما مسخرشونیم 😐

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

کار قشنگی نیستا والا از ما کنکوری بدبخت تر پیدا نکردی گیر بدی به اونا

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

استر پتوکوکوس نومونیای پوشینه دار تویی   

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

دیروز سر شدیم نترس خبرت سوخته بود😂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*