2777
2789
عنوان

میخوام مغازه مانتو فروشی باز کنم

175 بازدید | 5 پست

سلام کی بلده یکم از تجربیاتتون بهم بگین

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
فری سایز تا جایی که میتونی بگیر

مرسی از نظرت فقط بنظرت مجلسی و خانومانه هم باید داشته باشم حتما چون مغازه کوچیکه

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاوه بر مد چیزایی که مد نیست هم بیار..

یعنی همه سلایق..

هم مانتو کوتاه بیار هم بلند و متوسط..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
مرسی از نظرت فقط بنظرت مجلسی و خانومانه هم باید داشته باشم حتما چون مغازه کوچیکه

نه به نظرم اگه تازه کاری و سرمایه محدوده مجلسی نیار

الان واسه این فصل نخی خنک و راحت خوبه بیاری 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

خیلی به منطقه ای که مغازه میزنی بستگی داره اول کار مجلسی نیار چون قیمت بالاتره تنوع کارت میاد پایین انشاا... وضعت بهتر سد میاری هرچند الان فروش اینترنتی هم مغازه ها دارند اما عمد فروشت حضوری خواهد بود پس برو ببین اطراف مغازه خانم ها چه نوع لباس میپوشند مشابه همون لباس بیار