2777
2789
من میشناسمش خیلیی ازاینکه دلم‌بشکنه ناراحت میشه قبلا اگه یکم ناراحت بودم خودش ب اب و‌اتیش میزد اللن ...

خب لابد زیاد قهر کردی براس عادی شدع البتع همه همینطورین اولش ک طاقت ندارن بعدش عادی میشه 

ارغ بنظر من یکم سرسنگین باش ولی ن ب صورت قهر کمتر محبت کن مص ققبل نباش تا متوجه بشه بعد ک دلیل کارتو خاس با ارامش بکو از اینکه همش پیش‌دوستانی دلگیرم بلکه جواب بدع 

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا قبل ازدواج‌من کور‌و‌کر شده بودم انقدر عاشق بودم به هیچییی هیچییی توجه نکردم  نمیدونمدچیکا ...

ببین بع نظرم بایه مشاور وقت بگیر صحبت کن

رایگان ۱۴۸٠

و ٠۹۶۴٠

و پولی خانم فرزانه فردین فر

و خانم بنفشه باقری مشاورهای خوبی ان

میگن باید پایه مردت باشی و همه جا باهاش مثله رفیقش باشی پس الکیه؟

نه درسته ولی جنبه داشته باشی دیگه شوهرت بهت اعتماد میکنه میبره تو جمعی که هزار تا مرده نمی‌بره که تو خوبشو بچینی 

دیگه عادت کرده به ناراحتیات.. پیش خودش میگه اینکه همیشه غر میزنه و قهره پس ولش کن خودش درست میشه... ...

اره حتی چندروژ‌پیش‌میگفتدچکاری میکنمدمن‌میام‌خونه‌تو‌غر میزنی بذارم دیروقت بیام‌تو‌خواب باشی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اره حتی چندروژ‌پیش‌میگفتدچکاری میکنمدمن‌میام‌خونه‌تو‌غر میزنی بذارم دیروقت بیام‌تو‌خواب باشی

بگو اگه تو رعایت میکردی و مشکلمونو متوجه میشدی منم مجبور نمی‌شدم انقد غر بزنم و گریه کنم.. والا این چیزا خودتم افسرده میکنه...چند وقته ازدواج کردین؟ بچه ندارین؟ 

دقیقا دقیقا این بهترین رفتار برا مرد رفیق بازه چندبار امتحان کردم دقیقا یمدت عالی شده  ولی من ...

خودتو سر گرم کن البته همه تقصیرا رو گردن خودت ننداز  درسته میشه کنترل کرد. ولی تقصیر تو نیست که شوهرت فرق  رفتار تو متهلی و مجردی رو نمیدونه.       تو. واسه. وقتی که میره واسه خودت برنامه بزار. فیلم ببین یا برو جایی یا. کاراتو بزار شبا بکن. فقط بفهمون که عی خیالت نیست که میره.  

خودتو سر گرم کن البته همه تقصیرا رو گردن خودت ننداز  درسته میشه کنترل کرد. ولی تقصیر تو نیست که ...

بعضی وقتام بهش بگگو. من بخاطر زندگیمون خیلی کفتم نرو. ولی خودت نمیخوای حرکتی بزنی  پس دیگه خودت میدونی    

چه خیانت در خیانتی شد...تموم شه بره این زندگی سمی

نه بابا تازه بدون ترس از طرف مقابل  اینکار میکنن خیلی هم براشون جذابه والا من دخالت نکردم نمیکنم به من مربوط نیست ولی جاریم زندگیش قبل این ماجرا عالی بود عالی ها خودش خراب کرد التماس مار می‌کرد یه راه جلو پاش بزارم گفتم هیچی نمیدونم دخترش آنقدر کتک خورد همیشه برادر شوهرم میگه تخم حروم 

نه بابا تازه بدون ترس از طرف مقابل  اینکار میکنن خیلی هم براشون جذابه والا من دخالت نکردم نمیکن ...

آخی طفلک دلم برا بچه سوخت.. خدا هدایتشون کنه.. دیگه روشون به روی هم باز شده.. ولی آخه ینی انقد؟؟؟ چه زندگی سختی 

ببین بع نظرم بایه مشاور وقت بگیر صحبت کن رایگان ۱۴۸٠ و ٠۹۶۴٠ و پولی خانم فرزانه فردین فر و خانم ...

مشاوری هست بتونم باهاشون ایتادرارتباط باشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤