2777
2789
دیدمش اصلا عاشق ترکیب بهاره افشار و مجید واشقانی و امیر علی نبویان توی یک سایدم بالاخره ب ارزوم رسید ...

من همین ک اینا رو دیدم گفتم شهر باخت 

بقیع ب نسبت ضعیف تره بازیشون

من بازی مافیا رو خیلی خوب بلدم  هر وقت مافیا میشم معمولا میبرم  و هر وقت شهروند با ...

با اپ بازی میکنی یا تو کافه؟؟

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ب نظرم بهاره ک هییییچ کاری نکرد و شوام نمیشد بازم کاری نمیکرد مجید واشقانی هم بااینکه مافیا میشه ...

امیر علی شلیک شب شد و رفت بیرون ی نفرم از قبل داده بودن بیرون تو روز و همه فک کردن امیر علی شهره 

چون اعلام کردن ی شهر بیرونه ی مافیا و کشته ی شب مافیاس 

و شهروندا نمیدوستن ک مافیا میتونه به یار خودش شلیک کنه 

اگه میدونستن شاید بهش شک میکردن 

امیر علی شلیک شب شد و رفت بیرون ی نفرم از قبل داده بودن بیرون تو روز و همه فک کردن امیر علی شهره&nbs ...

فکر کنم اشتباه ریپ زدی عزیز من دیدمش

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
من همین ک اینا رو دیدم گفتم شهر باخت  بقیع ب نسبت ضعیف تره بازیشون

و البتههههههه بهنام تشکری ک عاااااالیهههههه لعنتی تنها کسی ک ب امیرعلی تارگت زد بود

با خانوادم

چ خووووب، خوش باشید همیشه 

قربونت برم البته خیلییی کم وقتایی ک دور هم جم شیم ی شهر دورن اجیام این عید بعد ماه ها بازی کردیم&nbs ...

من اینجوری خانوادگی خیلی دوس دارم ولی جز شوهرم هیچکس از اطرافیانم‌ از مافیا خوشش نمیاد، ما دوتاام خیلی ماهر نیستم‌ ک بریم کافه دیگه با گوشی بازی میکنیم ولی با گوشی ک بازی میکنم مافیا میشم خوب شهرو پخش میکنم تا وقتی استعلامم مثبت نشه تو بازی میمونم و اکثر اوقاتم میبرم تو شهرم وقتی کاراگاه باشم خوبم

من مافیا رو خیلی خوب بلدم و همینطور ارتش سری رو

مافیا خیلی اسونتر از ارتش سریه

مخصوصا وقتی مافیا یا پدرخوانده میشم انقدر مارمدز بازی درمیارم ک همه فک میکنن شهرم🤣

بعضی وقتا مجبوری به یار خودت شلیک کنی یا رای گیری کنی براش بره بیرون و یا حتی تارگت بزنی روش ک قضیه طبیعی جلوه کنه

از حرفا میشه فهمید کی دکتره تا فهمیدی سریع دکتر رو بزن ک نتونه کسیو نجات بده

کاراگاهم میشه فهمید چون خیلی قاطع ح میزنه و مثلا میگه شب گذشته اتفاقاتی افتاد ک متوجه شدم...

اگ پدرخوانده یا یارت ک مافیاس مهره سوخته شد به هیچ وجه طرفشو نگیر ک مافیا ببره

همون اول تارگت بزن هرچند الکی

کسی ک تارگت میزنه روت رو سریع تارگت بک نده و له له نزن ک من مافیا نیستم و سفیدم و فلان اینجوری بیشتر خودتو تابلو میکنی سریع پشتشو بگیر و بگو اگ شهری خودتو برامون سفید کن و مثلا با این حرفات فهمیدم سفیدی پس منم پشت دستت بازی میکنم

اونایی ک تابلو سفیدن مثلا به اکثریت ثابت شده ک فلانی سفیده پشت دستشون بازی کن و لایک نشونشون بده اعتمادشونو جلب کن کلا یه چرچیل موذی بشو🤣

کلا وقتی مافیا بازی میکنی اگ مافیا شدی به هیچ وجه تو روز فک نکن مافیایی فک کن شهری و داری از شهر دفاع میکنی

💖🕊
من اینجوری خانوادگی خیلی دوس دارم ولی جز شوهرم هیچکس از اطرافیانم‌ از مافیا خوشش نمیاد، ما دوتاام&nb ...

وقتی مافیایی قشنگ باید خودتو بزنی ب اون راه خودت باید حس کنی ک شهری و قشنگ نقش بازی کنی 

مثلا ی شهر رف بیرون الکیییی کلی ناراحت شی

باید دنبال کوچیک ترین سوتی از شهروندا باشی تا با همون دلیل بندازیشون بیرون 

ببین مثلا ی شهروند ی سوتی میده مثلا توی بازی خوب تارگت نمیزنه و یا هر سوتی دیگه تو سری باید شهر رو ی جوری بکشونی سمتش سوسکی که هم ب اون رای بدن بره بیرون هم اینکه وقتی رف تو تابلو نشی اگه فهمیدن شهره 

مثلا بگی من پشت شهرم هر چی شهر تصمیم بگبره و اینا 

اگه شهر بودی ام اصلا نیازی نیس ک کارگاه باشی ب حرفا دقت کن راحت میفهمی 

من خودمم زیاد حرفه ای نبودم اما از وقتی چن فصل شبهای مافیا.و پدر خوانده رو نگاه کردم حرفه ای شدم 

تو چ برنامه ای بازی میکنی ؟ انلاینه?

من مافیا رو خیلی خوب بلدم و همینطور ارتش سری رو مافیا خیلی اسونتر از ارتش سریه مخصوصا وقتی مافیا ی ...

ی چیزی ب منم یاد بده البته من با گوشی بازی میکنم، دکترو چجوری باید تشخیص داد اینو‌خیلی دوس دارم بدونم

وقتی مافیایی قشنگ باید خودتو بزنی ب اون راه خودت باید حس کنی ک شهری و قشنگ نقش بازی کنی  مثلا ...

مرسی از راهنماییات

منم از اول مافیا دیدم‌ تا همین قسمت پدرخوانده 

اره انلاینه شبهای مافیا البته رو اندروید نصب میشه بعضی پلیراش خیلی قوین ولی بچه و ضعیفم زیاد داره، من ۱ شب ب بعد تا صبح دو سه دست بازی میکنم این ساعتا احتمال بودنه بچه کمه بیشتر پلیرا این ساعتا میان

ی چیزی ب منم یاد بده البته من با گوشی بازی میکنم، دکترو چجوری باید تشخیص داد اینو‌خیلی دوس دارم بدون ...

ببین باید بازی حضوری بکنی چندبار ک بازی کنی دستت میاد خیلی گفتنی نیست بیشتر تجربی و استدلالیه دکتر معمولا زود تابلو میشه مگر اینک کسی ک دکتر بشه بد بازی کنه یا ناشی باشه ولی هرچی میره جلوتر و بیشتر بازی کنی بیشتر دستت میاد و فکت های قوی تری میاری

💖🕊