2777
2789

اینطور بگم که من کلا آدمی هستم که دوس ندارم با کسی بگو مگو کنم 

از اون طرف خواهر شوهرم بعضی مواقع بهم میگه موش بخوردت 

من چی باید بگم؟ 

من از ایشون بزرگترم نمی دونم این چه

حرفیه به من می زنن

از اون طرف مادر شوهرم یه مدل دیگه اذیت می کنه 

مثلا دیشب که مهمونی بودیم دخترم گریه می کرد و شیر می خواست حالا نه یه بار نه دوبار میگه برو تو اتاق بغل شیرش بده 

انگار  حالا من جلوی آقایون می خوام شیر بدم 

نمی دونم من این موارد و سخت می گیرم یا کلا همه این طور فکر می کنن و خوششون نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب نده ولش کن.

مثل بابای منه مادرشوهرت

بی توجهی کن ببین جواب میده 

نداد بگو نه دیگه مثلا اینجا که شیر نمیدم و بخند 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خواهر شوهرت حرف بدی نزده کهبیشتر اینو به کسی که با نمکه میگن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فک نکنم منظور بدی داشته باشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh