2777
2789
عنوان

احتیاج دارم حرف بزنم باهاتون

210 بازدید | 23 پست

دوستای گلم میشه راهنمایی ام کنید پدر و مادرم باهمدیگه بحثشون شده و پدرم یه اخلاق خیلی بدی که داره اینکه هرچی بهش میگی سریع قهر میکنه و ابدا حرف نمیزنه تو خونه و میره تو یه اتاق دیگه میشینه نه سرکار میره و نه غذا میخوره الانم اینجوری شده تقریبا دو ماهه منم تو خونه خودم همش فکرم پیش مامانمه که تو عید تنها مونده و هیچ جا نرفته نمیتونم حتی با شوهرمم حرف بزنم چون میدونم بعدش میزنه تو سرم میخندم ولی تو دلم خونه فردا که سیزده بدره تو خونه تنهاست گفتم بیا با ما بریم بیرون من میخوام با خانواده همسرم برم ولی گفت نمیام روم نمیشه منم همش دلم پیش مامانمه خواهر برداری ام ندارم ک پیشش باشه تک دخترم خواهش میکنم یکم آرومم کنید 🥺🥺🥺

عزیزم ان شاءالله ک مشکلتون حل بشه...

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

خوب شما برو پیشش امسالو‌با خانواده شوهرت نرو

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم مادرت مطمئنن تااالان دیگه عادت کرده به اخلاق پدرت و.اونقدر که شما فکر میکنید داره عذاب میکشه در واقعیت اینقدر اذیت نیست مطمئن باش

بعد خیلیا فردا تنها تو خونه ان،منم فردا تنهام،چون همه خانواده ام باهم قهرن🙂منم تو اتاقم سیزده مو در میکنم تازه کلی کار هست که باید انجام بدم

وای بابات انگار شوهر منه ...قهر نیکنه عین بچه ها 

اون اذیت میکنه چیزی بهش گفتم قهر میکنه باید منتشم بکشم تا اشتی کنه 

.مامانت اگر نمیاد شتید راحت نیس .معمولا دل و دماغ ندارن ادما موقع قهر 

بهش فشار نیار خودت هرکتر میخوای و راحتی انجام بده  ِ.ایشون همراهی کردن خوبه نکردن دیگه تقصیر شما نیست

آخه شوهرم نمیاد 

خب نیاد بزار با خانواده ش بره 

تو برو پیش مامانت این ی روز رو تنها نباشه نمیدونی با این کارت چقد خوشحالش میکنی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چقدرحالتو میفهمم منم تک فرزندم وپدرومادرم باهم اختلاف دارن،هروقت ب فکرازدواج میوفتم میگم پس اینارو ...

من چی بگم ک با وجود اینکه ازدواج کردم مامانم تکو‌تنها زندگی میکنه فکرم پیششه نمیاد پیش من زندگی کنه چون خانواده شوهرم ادمای خوبی نیستن خود شوهرم از خداشه ولی مامامم ب خاطر خانواده اش نمیاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …