2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز برای حرف زدنش دیر نشده نگران نباش ولی بیشتر باهاش حرف بزن شعر بخون کتاب بخون کارتهایی ک تصاویرداره نشونش بده مثلا من کارتهای باما رو بهش نشون میدادم و میگفتم
من دخترم 13تیر سه سالش میشه کاملا صحبت میکنه منم خیلی باهاش بازی نمیکنم ینی حس میکنم کمکاری کردم اما از بچگیش ینی نوزادی تا حالا مدام براش شعر و قصه میخوندم مخصوصا موقع خوای الان کلی لالایی و شعر از حفظه نقاشی هم میکشه تا بشه هر روز هم پارک میبرمش برای تربیتش هم نه کتکش زدم نه دعواش کردم قشنگ براش توضیح دادم چی بده چی خوبه الان بهش میگم گازت بگیرم میگه نه نه گاز بده بوس خوبه من زود به خودم اودم و نت رو ترک کردم بچم داشت از دستم میرفت
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
البته دخترم یه مشکلی داره جهات رو برعکس میگه بالا و پایینو و خاموش و روشن یا کم و زیاد نمیدونم چیکارش کنم؟ حتی کفش و دمپاییشم برعکس میپوشه تا بهش تذکر میدم درستش میکنه
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم