2777
2789
عنوان

توروووو خدا کمکم کنین

160 بازدید | 18 پست

بچه ها من چهارروزه کات کردم .با پیج فیک هی میرم اینستاشو نیگااا میکنم هر دختر جدیدی ک فالو میکنه اشک میریزم.میدونم اشتباه ترین کار ممکنه چک کردن ولی بخدا دست خودم نیس.چ غلطی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ما نمیتونیم واقعا بت بگیم چیکار کن ولی فقط گذر زمان میتونه حالتو بهتر کنه تحمل کن☹️

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

سلام خودتو سرگرم کن اصلا نباید با کسی دوس میشدی که اینجوری بشی

سلام عزیزم مگه عهد بوقیم ک با کسی دوست نشیم.با ادمای اشتباه نباید دوست شد ک اونم زمان نشون میده

سلام عزیزم 

می‌دونم چه حسو حالی داری 

من مشاور رابطه هم میدم  و دوستدارم کمکت کنم 

اما واقعا خستم 

اگر مایلی به این پیج پیام بده واست وقت بذارن باهم صحبت کنیم فردا در اولین فرصت 

nadiaheeydari 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
سلام عزیزم مگه عهد بوقیم ک با کسی دوست نشیم.با ادمای اشتباه نباید دوست شد ک اونم زمان نشون میده

با دختر فقط باید دوست شد. مگرنه الان حالت اینجوری نبود.  به نظرت داغون شدن به خاطره  شکست عشقی خوبه  یاحالی که قبل از دوست شدن داشتی؟  چون با پسر رفیق شدن هیچی نصیبمون نمیشه.بگیراشون  هم که شانسیه و معجزه ایه 

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم  می‌دونم چه حسو حالی داری  من مشاور رابطه هم میدم  و دوستدارم کمکت کنم&n ...

مرسی عزیزمم .تورو خدا کمکم کن کارم چهارروزه اشک ریختنه .فردا حتما پیام میذم

نه چون دیگ خانواده ها بشدت مخالف شدن .خودمم حس کردم اصلا اونقد ک مم عاشق بودم اون نبود

خانواده ها دلیل مخالفشون چی بود

با دختر فقط باید دوست شد. مگرنه الان حالت اینجوری نبود.  به نظرت داغون شدن به خاطره  شکست ...

اره بخدا اینم حرفیه .قبلش مث ادم داشتم زندگیمو میکردم .خودمو انداختم دردسر

مرسی عزیزمم .تورو خدا کمکم کن کارم چهارروزه اشک ریختنه .فردا حتما پیام میذم

درکت میکنم عزیزدلم چون هم تجربشو دارم و هم آگاهیشو و میدونمم که حل شدنیع 

الانم فکرتو آزاد بذار چندتا نفس عمیق بکش سعی کن بخوابی و استراحت کنی تا فردا پیام بذار باهم صحبت کنیم ❤️

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
 اره بخدا اینم حرفیه .قبلش مث ادم داشتم زندگیمو میکردم .خودمو انداختم دردسر

دیگه گذشت کاریه که شد.  زمان بگذره خوب میشی و فراموشش میکنی.  میشه بپرسم چند سالته؟ 

خانواده ها دلیل مخالفشون چی بود

بشدت شکاک بود .بیرون جز خودش تعطیل .با مادرمم اگ میذاشت باید لایو لوکیشن میدادم با جزئیات .خودم ولی انقد کورم میگفتم اشکتل نداره من تحمل میکنم