2777
2789
عنوان

از کمبود ویتامین د بچه،تجربیاتتونو بگی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 23548 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چکار کردی؟

آمپول زدیم و اینکه گفته تور خورشید بخوره

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
وقتی سرماخوردگی میگیره فقط میگه پشت زانوم رد میکنه وپشتم،

اونو نمیدونم چون من به ندرت سرما میخورم ...

ولی کمبود ویتامین دی و کلسیم برام خیلی مشکل ساز شده

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ویتامین دی جذب نشه کلسیم جذب نمیشه ، کلسیم جذب نشه موها سفید میشن  مشکل زانو درد و پا درد و... ...

منم چن ماه قبل پام شکست از کمبود ویتامین دی و کلسیم

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
منم چن ماه قبل پام شکست از کمبود ویتامین دی و کلسیم

🥺🥺خیلی بده 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
امیدوارم خوب بشی،ممنون از نظراتت

مرسی گلم انشاالله ک پسر گلت هم خوب بشه زودی💗💗💗