2777
2789
عنوان

چند تا سوال در مورد زیبایی پوست

176 بازدید | 5 پست

سلام 

بچه ها من یه تصادف داشتم که صورتم آسیب دید و تو اون مدت نتونستم به پوستم برسم و پوستم لک آورد و بعد اون تصادف هم یه مشکلی برام پیش اومد که کلا خودمو فراموش کردم الان صورتم پر از جای جوش و لک آفتاب سوختگی شده 

می‌خوام برم دکتر پوست  و دکتر بهم میکروبلدینگ و پلاسما جت و پیشنهاد داد کسی هست که از اینا نتیجه گرفته باشه میشه راهنمایی کنید

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

من درمان های خانگی بلدم 

به پوستت گلاب بزن اگه بهش حساسیت نداری 

من الان یه مدته یخ سیب زمینی هم میزنم خیلی عالیه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

میکروبلیدینگ که تتو ابروعه

منظورت مزونیدلینگه؟

عالیه

اما روتین پوستی انجام بده

با فیشیال پوست

پوستت یکم اماده شه بعد کارای کلینیکال انجام بده

یهو انجام بدی

برعکس جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درمان های خانگی بلدم  به پوستت گلاب بزن اگه بهش حساسیت نداری  من الان یه مدته یخ سیب ...

متاسفانه به گلاب حساسیت دارم و کل پوستم جوشای ریز میزنه 

آره سیب زمینی هم خوبه ولی منتها میخوام خیلی زود نتیجه بگیرم 

مرسی مهربون ❤️

میکروبلیدینگ که تتو ابروعه منظورت مزونیدلینگه؟ عالیه اما روتین پوستی انجام بده با فیشیال پوست پ ...

آره عزیزم ببخشید کیبوردم رو تایپ خودکاره الان دیدم اشتباه تایپ شده 

روتین پوستی دارم از پارسال اسفند روتینم ثابته 

الان دکتر بهم گفته نزدیک چهار جلسه بیایی پلاسما جت دوستت کامل شفاف و خوب میشه ولی می ترسم جاش نره

آره عزیزم ببخشید کیبوردم رو تایپ خودکاره الان دیدم اشتباه تایپ شده روتین پوستی دارم از پارسال اسفند ...

سلام عزیزم توی یه تاپیک گفته بودین رفتین برای میلیا دکتر و جواب گرفتین اسم دکترو و یادتون هست ؟ کدوم شهر؟