2777
2789

من اصلا اهل رل زدن و اینا نبودم اخرای ۲۳ سالگی اولین بار با یه پسر دوست شدم. انقدر به دلم نشست که خودم پیش قدم شدم، منی که همیشه پیشنهادامو رد میکردم چون به دلم نمینشستن و کلا تو این چیزا نبودم

حتی اینکه ۳ سال ازم کوچیکتر بود و اینکه میدونستم احتمال زیاد مهاجرت میکنم جلومو نگرفت. گفتم ۶ ماه هم کنارش باشم غنیمته

میدونم دوستم نداشت اما چند روزه بدجوری میخوامش

کاش هیچوقت ندیده بودمش💔

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

خودمم باهاش تموم کردم چون فک میکردم منو فقط برا رابطه میخواد

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

اینم حکایتی از  عاشقی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق دیگه کاریش نمیشه کرد فقط گذشت زمان ازت دورو دور ترش میکنه به روزی میرسه که روزی ۱۰۰۰ باز میمیری و زنده میشه از دلتنگی دوریش🖤

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اینم حکایتی از  عاشقی

مثل دیوونه ها تو ۲۳ سالگی با یک بار دیدنش عاشق شدم🤦🏻‍♀️

و منی ک اکسم برگشته و نمیدونم چ گهی بخورم..

من وقتی برگشت باهاش شروع نکردم چون به نظرم بودنش بیشتر قلبمو میشکست

عشق دیگه کاریش نمیشه کرد فقط گذشت زمان ازت دورو دور ترش میکنه به روزی میرسه که روزی ۱۰۰۰ باز میمیری ...

اخه چرا دوستم نداشت🥲

بخاطرش حتی از خودم حاضر بودم بگذرم

منو اگه یکی انقدر دوست داشت رو سرم میذاشتمش

توانشو ندارم بگم برو

میدونم منم مردم تا این کارو کردم

جواب پیامشو ندادم تا خر نشم دوباره

اخه چرا دوستم نداشت🥲 بخاطرش حتی از خودم حاضر بودم بگذرم منو اگه یکی انقدر دوست داشت رو سرم میذاشت ...

عشق اینه آبجی 

یکی عاشقه یکی فراری

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!