2777
2789

من یه خواهر شوهر یه برادر شوهردارم خواهرش از شوهرم ۷ سال بزرگتره الان پنج شش سال هست که اینستا داره منو شوهرم هم داریم من  دو بار بهش در خواست دادم قبول نکرده نمیدونم چرا   شوهرم هم میگه منم چند بار در خواست دادم قبول نکرده الان یک ساله سر چیزای بیخودی و سر اینکه زبونش نیش داره فقط مسخره میکنه ادمو یا اصلا آدم حساب نمیکنه فکر میکنه دختر پادشاه هست منم باهاش یه ور شدم پیش خودم گفتم مگه کی هست  انقدر کلاس میزاره منم دیگه تحویلش نمیگیرم حالا همین امسال که فهمیده من باهاش یه ور شدم رفته به شوهرم در خواست داده اینم قبول کرده و همدیگه رو فالو کردن به شوهرم میگم اون فقط میخواد با من لج کنه تورو فالو کرده تو حذفش کن اینم قبول نمیکنه میگه خواهرم هست من نمیتونم  منم شوهرمو حذف کردم از اینستا خودم و بلاکش کردم الان میخوام ببینم نظر شما چیه 

نمیدونم مشکل شما با خواهرشوهرتون در چه حدی بوده دقیقا... اما اینی که الان نوشتی فقط بچه بازیه و تامام

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خواهرشوهرت کاری نداشته باش و دیگه درخواست نده بهش

به شوهرتم کاری نداشته باش نمیتونه خواهرشو بلاک کنه که

خودتم شوهرتو از بلاک درار 

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

خواهر شوهرت آتیش زد بینتون تو هم نفت ریختی روش. 

دختر خوب من قبلا مث تو بودم الان میبینم حتی پیامای بی ربط میده به شوهرم اصلا به رو خودم نمیارم.

رو اعتماد به نفست کار کن. بدون که فقط آرامش تو و شوهرت مهمه.نذار کسی بینتون موش بدونه. بفهم که خواهر شوهرت خواسته کدورت بینتون بندازه و با بی محلی ردش کن. بی محلی یعنی به یه ورتم نباشه با شوهرت خوب باش. 

خواهر شوهرت آتیش زد بینتون تو هم نفت ریختی روش.  دختر خوب من قبلا مث تو بودم الان میبینم حتی پ ...

اخه مشکل من شوهرم هست تو این چند سالی که با خواهرش خوب بودم شوهرم اصلا چشم نداشت ببینتش ولی الان که من باهاش یه ور هستم هر روز اون زنگ میزنه بیا واسم فلان کارو بکن بیسار کارو بکن اینم سریع میره فقط به خاطر اینکه  لج منو در بیاره