2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گل سینره که برای عید خریدم گفتن نگه دار بهش آب بده سال دیگه دوباره گل میده

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
گذاشتم  

برگ‌های پایین قلمه را جدا کنید و قلمه‌ها را ۲۴ ساعت در یک محیط سایه، خشک و در دمای معمولی اتاق بر روی روزنامه قرار دهید تا شیره گیاه خارج شود و قسمت قطع قلمه از پایه، خشک شود. سپس کاشت قلمه را شروع کنید.

برای کاشت قلمه‌ها از خاک دارای پرلیت استفاده کنید. پرلیت سنگریزه‌های سفید آتشفشانی است که علاوه بر مصارف کشاورزی برای مصالح ساختمانی نیز استفاده می‌شود. پرلیت در ترکیب انواع خاک گلدان از جمله بستر بدون خاک استفاده می‌شود تا نفوذ هوا در بستر کاشت را افزایش داده و ساختار خاک را اصلاح کند و اجازه ندهد خاک سفت شده و به هم بچسبد. همچنین زهکشی خاک را بهتر کرده و به تخلیه آب اضافی کمک می‌کند. ترکیب یک پیمانه پیت ماس، یک پیمانه لوم و یک پیمانه پرلیت برای پرورش گل و گیاه در گلدان عالی است و باعث میشود آب و اکسیژن کافی در خاک بماند.

قبل از کاشت قلمه، خاک را کاملا مرطوب کنید. حداقل میزان فرو بردن قلمه در خاک ۵ سانتی متر باشد. محیط کشت قلمه‌ها باید همیشه مرطوب بماند، برای این منظور می‌توانید روی بستر کشت را با پلاستیک شفاف بپوشانید. محیط کشت را در یک فضای روشن و با نور فیل تر شده آفتاب قرار دهید. شکل گیری ریشه در صورت مساعد بودن شرایط تا دو هفته طول می‌کشد. بعد از ریشه دهی گیاه را به گلدان جدید انتقال دهید.

ن قلمه هست یاخوده گل؟  من روش کاشتنشوبراتون گذاشتم

دوستمون گفتن سینره دائمیه گفتم نه فصلیه سال بعد دیگه نمیمونه .بله توضیحاتتون رو دیدم کامل بود استفاده کردم ممنونم ازتون دوست خوبم

دوستمون گفتن سینره دائمیه گفتم نه فصلیه سال بعد دیگه نمیمونه .بله توضیحاتتون رو دیدم کامل بود استفاد ...

خواهش میکنم 

ببخشیدبنده اشتباریپلای زدم رونظرشمامیخاستم ازاستارتربپرسم قلمه هست یاخودگل🤭