2777
2789
پسرم الان 17 روزشه.از ده روزگی حدودن،تو مدفوعش رگه های خونی بود...بردمش دکتر گف حساسیت به لبنیات گاو و گوسفند و فراورده هاشه...گف حای بیسکوییتم نخور...من هیچ لبنیاتی نخوردم انا چن تا شیرینی خامه ای خوردم...اما مدفوعش هنوزم همونجوریه...گاهیم نارنجی...موندم والا...از طرفیم دلم نمیخاد همش ببرمش دکتر..بگید
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه من دلم میخاد شیر خودمو بخوره.شیر خشکم که پایه اش شیر گاوه...بچه ها تا کی اینطوریه؟چه سنی
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ببخشید الان ان شدم ,شیرخشک مخصوص این بچه ها هم هست,پسرم هم شیرخودمو میخوره هم شیرخشک نئوکیت,دکترباید تجویزکنه,آپتامیل پپتی جونیور هم خوبه منتها باید زیرنظر پزشک باشه,جدی بگیراین مسئله رو حتما پیگیری کن عزیزم چیزی نیست که بخوای دکترنبری و با توصیه دیگران خوب بشه,ببرش دکتر گوارش و آلرژی کودکان