2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا باید خوب  و زیبا باشی و کلاس بازیگری بری  و بعد از اونجا اشنا بشی  با دفاتر  و بری تست بدی

یا باید پارتی  داشتهباشی  که معرفیت کنه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
یعنی چجوری؟

مصلا اگه بجای غم انگیزش میرسی فک کن واقعا اون اتفاق برات افتاده 

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
یا باید خوب  و زیبا باشی و کلاس بازیگری بری  و بعد از اونجا اشنا بشی  با دفاتر   ...

خوب و زیبا ک خداروشکر هستم ولی خب اولش تست بدم یا اولش باید کلاس برم بعد تست بدم؟

بازیگری دنیایه کثیفی هست . 

یه کاربر قبلا تاپیک زده بود شیش ماه پیش اینا من اونموقع خاموش بودم . 

میگفتن به هزار در زدم . تا اخر رسیدم به کارگردان و اینا و برای یه نقش جزئی چه پیشنهادا که بهم نشده . 

به نظرم یه کاری باید انتخاب بشه که در راه معروفیت سلطه داشته باشی رویه خودت 

بازیگری دنیایه کثیفی هست .  یه کاربر قبلا تاپیک زده بود شیش ماه پیش اینا من اونموقع خاموش بودم ...

ااینجوریم نیست همش بستگی ب کارگردانی داره ک بازی میکنی بعضیا واقعان خوبن

بازیگری دنیایه کثیفی هست .  یه کاربر قبلا تاپیک زده بود شیش ماه پیش اینا من اونموقع خاموش بودم ...

ببین بخوا حساب کنی همه جا ادم ناجور داره ولی خب چی بگم انشالله آدمهای درست و خوبی همکارام باشن