2777
2789
عنوان

خونریزی هفته 28

1486 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 28هفته و 4روزمه

امروز صبح یکی دوبار رفتم سرویس بهداشتی خون دیدم رو دستمال رفتم بیمارستان گفتن ضربان قلب خوبه دردم نداری دهانه رحمم باز نشده ولی بستری شو من قبول نکردم امدم دکتر خودم امپول پروژسترون داده بود برم اونو بزنم تا پس فردا صبح برم دکتر؟

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

چرا بستری نشدی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروبیمارستانی که دکترخودت هست ،اگه لازم باشه به دکترت زنگ میزنن ودکترمیگه چیکارکنی 

ولی کاش بستری شده بودی .خیالت هم راحت تربود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بروبیمارستانی که دکترخودت هست ،اگه لازم باشه به دکترت زنگ میزنن ودکترمیگه چیکارکنی  ولی کاش بس ...

سریپیشم دوروز بستری شدم هیچ کاری نکردن برام

امپول پروژسترون برای کی بوده خونریزی قطع شد یا هنوز ادامه داره؟؟سونو نکردن؟؟

پروژسترون هفته ی 25دکترم داد بهم هر ده روز بزنم زایمان زودرس نگیرم الان 8روزه سومی رو زدم

سوزش ادرار نداری ؟بعد مطمینی خون از واژن میاد ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سریپیشم دوروز بستری شدم هیچ کاری نکردن برام

خب همینکه تحت نظرت دارن خیلی مهمه 

ولی توی خونه حالت بدتربشه چی؟ فشارت بالاپایین بشه چی؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سوزش ادرار نداری ؟بعد مطمینی خون از واژن میاد ؟

نه ندارم با دستمال کاغذی که پاک کردم خونی بودش ولی معاینه کرد گفت خونریزی نداری

نه ندارم با دستمال کاغذی که پاک کردم خونی بودش ولی معاینه کرد گفت خونریزی نداری

چون میتونه خون از مجاری ادرارباشه عفونت داشته باشی ولی حتما نه با سوزش ادرار دفعه بعد قسمت ادرارو هم چک‌کن اگه اومد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب همینکه تحت نظرت دارن خیلی مهمه  ولی توی خونه حالت بدتربشه چی؟ فشارت بالاپایین بشه چی؟

یه پسر دارم تو خونه شوهرمم خونه نبود گفتم بیام فعلا ببینم چطور میشم دکتر خودم بگه مطمئن ترم این بیمارستان پر از دانشجو هستش فقط میگن بستری شو