2777
2789

بچه به خدا گیرم چند وقته اصلا ندیدمش اصلااااا دلم داره میترکه آخرین بار آمدم با رفیقم برم سر ی دعوای کوچولو ی کبودی رو ارنجم افتاد بعد مادرم دیده دیگه بعد اون نمیزارع حتی ی قدم باهاش برم هرکاریم میکنم نمیزارع ن تنهایی ن با کسی برم بیرون توروخدا بگید چیکار کنم 

یعنی هیچ راهیم نیست امروز برگشتم میگم برم ی ماسک بگیرم میگه هار شدی :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باع نامزدت دیگه مادرت هم مونده تو دهه ۵۰😐 به نامزدت بگو بیاد خونتون

سر کبودیه یعنی خون به پا شده فک می‌کنه مثلن چیکار کردیم با اینکه داشتیم شوخی میکردیم آنقدر چنگ گرفتم از حرص اینجوری کرد 🙂

سر کبودیه یعنی خون به پا شده فک می‌کنه مثلن چیکار کردیم با اینکه داشتیم شوخی میکردیم آنقدر چنگ گرفتم ...

حالا هرکاریم بکنید دیگه شوهرت به حساب میاداز آلان اجازه دخالت به مادرت بدی فردا بری سرزندگیت هیچ نمیزاره زندگی کنی طبق تجربه دارم بهت میگم

حالا هرکاریم بکنید دیگه شوهرت به حساب میاداز آلان اجازه دخالت به مادرت بدی فردا بری سرزندگیت هیچ نمی ...

ی بار برگشت گفت اصلا آمدیم و جور نیومدین ابرمو به حراج نزن به خدا دارم دق میکنم اصلا🙂

از اولم مخالف بودن چرا چون شغلش آزاده و بچه طلاقه 

ی بار برگشت گفت اصلا آمدیم و جور نیومدین ابرمو به حراج نزن به خدا دارم دق میکنم اصلا🙂 از اولم مخال ...

آها ددستیت فعلا عقد نکردین حالا چون عقد نکردین از یه لحاظ به مادرت حق میدم میتونی بهش بگی باهم برید پیشش اون یکم دورتر وایسه شماهمو ببینید 

شیطونی چی اگه واقعن داری بد فک می‌کنی نکن به جون عزیزم اونجوری نبود ک فک می‌کنی 

نع خوشگلم

گلم

ببخش منظوری نداشتم.

خوشیت آرزومه.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚