2777
2789
یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
من چندجااا رفتم يكيش گفت صدفه يكي گفت پسوريازيس فكنم شبيه همه علائمش ولي هردوتا دكتر گفتن نميره ما ...

اسم دیگه ی صدف پسوریازیس ینی یکین آره دکترمنم گف درمان نداره فقط میشه به قول شماچرب نگه داشت ومیشه کنترولش کرد ان شاالله خداسلامتی بده ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6_ رژیم غذایی مناسب داشته باشید 7_ نور خورشید را از دست ندهید 8_ اجتناب از مصرف دخانیات 9_ ...

من باآفتاب هم مشکل دارم میرم یکم آفتاب بهم میخوره سردرد چشم درد کل صورت ودستادم به خارش میفته مشکلم یکی دوتانیس که التماس دعا دارم❤

سلام من یه بیماری پوستی داشتم که روی صورتم زخم و پوسته پوسته میشد دکتر برام کلی دارو تجویز کرد بدتر شدم خودم یه کرم ابرسان گرفتم کلن برطرف شد.انشاءالله مشکلتون حل بشه

سلام من یه بیماری پوستی داشتم که روی صورتم زخم و پوسته پوسته میشد دکتر برام کلی دارو تجویز کرد بدتر ...

خداروشکربهترشدین من صورتم نیس آزنج وزانوهامه آبرسان هم زدم فایده نداره