2777
2789
عنوان

مثل چی گیر کردم میشه بیایین

227 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها خوبین؟

بنده قراره با یکی عقد کنم

خیلی شخصیت خوبی داره اخلاقش خیلی خوبه 

خانوادش خوبن 

مادرش خصوصا خیلی مهربونه و دوستم دارن

فقط این وسط یه مسئله هست

من تا زمانی که باهاش یه جام حرف میزنیم

یا حتی مراسم خواستگاری تا زمانی که حرف میزنیم یا کنارشم، حسم خوبه میگم اره چه خوبه چه ادم مهربونیه با درکه  و فلان..

ولی یه کم که فاصله میوفته، با این که با گوشی در ارتباط هستیم اصلا نمیدونم چطوری بگم واقعا

حس میکنم حسی ندارم

یعنی اتشین نیست

شیفته اش نیستم واقعا...

(با این که تو جمع ها به هیچ عنوان حرف مثبتی نزدیم اصلا حرف محبت امیز و عاشقانه هم نمیگیم چون منتظر محرمیت هستیم ولی میدونم دوستم داره )

نمیدونم چرا این طوری شدم

پیشش منطقم میگه ادم خوبیه و رفته رفته میگم اره دوستش دارم

اما یکم فاصله میوفته اینجوری میشم

اینم بگم درگیر شخص دگه ای نیستم

دوستش دارم فقط شیفته و بی تابش نیستم🙁🫤

نمیدونم عادیه یا نه

یه جورایی فکر کنم از ازدواج میترسم یا چی نمیفهمم سر در نمیارم از خودم🫥

Trust in God ,Only

فکر کنم عادی بعد عقد یهو مهرش به شدت میافته به دلن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ازدواج اون حس هم پیدا میشه،البته من و همسرم از وقتی دوست بودیم لحظه به لحظه به هم احساس علاقه داشتیم یا همون حس اتشین که شما میگین😊

ولی بعد ازدواج قطعا احساسات بیشتر و قوی تر میشن 

عادیه عزیزم ادم قبل از ازدواج تا زمانی که محرم میشه دچار تناقض میشه حتی ممکنه بعد از عقد هم احساس پش ...

دقیقاااا دچار تناقض شدم😅🤦‍♀️

یه لحظه اینورم یه لحظه اون ور اخرشم میگم نمیدونم مامان خودتون تصمیم بگیرین 

Trust in God ,Only
خواستگار سنتیه؟ منظورم اینه با معرف باهم اشنا شدید؟

پسره عاشقم شده ولی من جوری ام که تو این موارد کاملا منطقم روشن میشه:/

انگار کلا منطقی ترین حالتم همین وقته که میفهمم کسی دوسم داره و یا حرف ازدواج میشه

در کل بگم اون عاشقمه کلی تلاش کرده برام ولی من عاشق نیستم

به خاطر اخلاقش مهرش به دلم افتاده

Trust in God ,Only
بعد از ازدواج اون حس هم پیدا میشه،البته من و همسرم از وقتی دوست بودیم لحظه به لحظه به هم احساس علاقه ...

خیلی هم عالی 

ان‌شاءالله خوشبخت تر وعاشق تر از دیروزتون بشید 

ممنونم از حرفای خوبتون🥺❤️

Trust in God ,Only
دقیقاااا دچار تناقض شدم😅🤦‍♀️ یه لحظه اینورم یه لحظه اون ور اخرشم میگم نمیدونم مامان خودتون تصم ...

منم همینطور بودم سنتی ازدواج کردم من ۲ هفته هیچی نمیخوردم فقط هم گریه میکردم خانواده م هم همشون میگفتن پسر خوبیه اما خودت باید تصمیم بگیری خلاصه جواب بله دادم حتی زمانی که بله گفتم به شدت احساس پشیمونی کردم ولی بعدش عاشقش شدم بدون اون نمیتونم زندگی کنم 

پسره عاشقم شده ولی من جوری ام که تو این موارد کاملا منطقم روشن میشه:/ انگار کلا منطقی ترین حالتم هم ...

یه مرحله از عاشق شدن همین مهر به دل افتادن بعدم مردا وقتی عاشق باشن انقد رفتارشون با عشقشون خوبه که خودتم نخوای عاشقش میشی مخصوصا ایشون که انقد تلاش کرده

منم همینطور بودم سنتی ازدواج کردم من ۲ هفته هیچی نمیخوردم فقط هم گریه میکردم خانواده م هم همشون میگف ...

تدریجی و با خوبی های طرف عاشقش شدن قشنگه

ادم با چشم باز دل میده و 

Trust in God ,Only