2777
2789

به نظر شما چه ملاک هایی مهم هست توی ازدواج؟

تفاوت سنی،تحصیلات،شغل،پول،سن و سال ازدواج

کدوم مهم تره؟

خانوم هایی که ازدواج کردین،به عنوان یه خانوم متاهل چه نصحیتی دارین؟ 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌مجردم ولی پر دورم متاهل 

همه ی اینا که گفتی مهمه

ولی از همه مهم تر اینه تو شرایط اینو داشته باشی که قوی و مسئولیت پذیر باشی بتونی رابطه ی خودت ،همسرت،خانواده خودت و همسرت رو مدیریت کنی 

باید اونقدر پخته باشی که در پس نداری ها مشکلات خیانت دخالت ها بتونی بهترین رفتار و بهترین تصمیم رو داشته باشی 

و طرفت باید همین شکلی باشه.سعی کن مردی رو پیدا کنی که وابسته خانوادش نباشه خسیس نباشه و وقتی عصبانی میشه اونو بشناس حتی ی بار عصبانیش کن ببین چطوری رفتار می کنه

و در آخر باید با کسی ازدواج کنی که بتونی اونو رفیق خودت ببینی 

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...

ببین اولش ک نمیفهمی باید نامزد باشی تا متوجه بشی 

من خودم واسم اینکه همسرم پایم باشه 

ینی تفاوت سنیمون زیاد نباشه ک من هنور کار های بچه گونه کنم اون جوصله نداشته باشه .چون مردا سن میره بالا حوصله هم ندارن

اینکه پول ب حد کافی داشته باشه 

سخته 

تحصیلات آنچنان مهم نیست برام 

ولی با عقل و شعور باشه 

منو جلوی خانوادش ببره بالا و بهم اهمیت بده 

دوست داشتن هم مهمه

احترام بذاره بهم 

همونایی ب ذهنم میومد گفنم

عزیزم اخلاق و شخصیت پسر و فرهنگ و اخلاق خانواده پسر خیلی مهمه . داشتن شغل و وضعیت مالی در حدی که بتونه یه زندگی رو اداره کنه . و اینکه قیافه خیلی زود عادی میشه برای آدم . بنظر من مهمارین چیز درک و شعور و اخلاق پسره

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی