ای خدا چرا با خودت فکر میکنی من توانم خیلی زیاده به جون خودت حسابی خسته شدم دیگه جونی واسم نمونده ،دارم خورد میشم پس کی دست منو میگیری ،؟!؟!آخ که چقد دلم زمین سرد میخواد،، بخوابم و بیدار نشم ،خسته ام خسته تر از هر خسته ای ،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه برای خودت زندگی کن نه دیگران .. دیگران دیگرانند حتی اگه تخم چشم باشه .. همیشه ترس از قضاوت ک تفکر دیگران نباید رفتار کرد ، انسان باید برا خودش زندگی کنه نه دیگران برات نباید مهم باشه که چه فکری میکنند دربارت
خدا جونم فقط خودت رو دارم اصلا انگاری تو این دنیا کاری ندارم جز زجر کشیدن ،هیچ وقت با کار کسی کار ندارم هیچ وقت از کسی انتظار زیادی ندارم ولی همه باهام کار دارن و ازم انتظار دارن ،به حدی از آدمها متنفرم که ترجیح میدم جنازم رو هم آتیش بزنن که گوری هم نداشته باشم