بچه ها من یچیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده اینکه احساس میکنم 90 درصد اینایی ک 19،20 سالگی یا کمتر ازدواج میکنن همه ب نوعی پشیمونن و از زندگیشون راضی نیستن و میخوان برگردن ب دوران مجردی، از طرفیم دوستای 19 سالمو میبینم ازدواج کردن دلم سوخت براشون چون احساس میکنم تو سن کم یعنی تباه شدن و جلوی پیشرفتو میگیره و 25 سال سن مناسب هست بعد از اتمام تحصیلات، بنظرتون طرز فکرم درسته؟؟؟
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا از هر ١٠ نفر حداقل ٩ نفرشون از ازدواجشون ناراضی ان 😑
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
من ۱۹ سالمه ۱۸ سالگی ازدواج کردم و خداروشکر راضی ام...والا هیچکس تو دنیا صد در صد از زندگیش راضی نیست چ مجرد چ متأهل پس ربطی ندارد یکی ازدواج میکنه تو سن کم خوشبخته یکی بدبخت....یکی هم تو سن بالا ازدواج میکنه خوشبخته یا بدخت