2777
2789
عنوان

مشاور کنکور +متوسطه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 36 پست
عزیزم بهتره مشاوره بری من مامانم روانشناسه از اینجور موردا زیاد هست

گفتم خانوادم باور نمیکنن

ولی من واقعا افسردم 

با کوچکترین چیز ها گریم میگیره

خیلی شبا آرزو مرگ کردم 

ولی صبحش پشیمون شدم 

گفتم زندگی هنوزم می‌تونه خوب باشه 

فرق من با بقیه چیه..ولی نشد:)) 

خیلی استرسیم به شدتت

و این باعث میشه از دانشگاه و کنفرانس بترسم 

و واقعا هم نمیتونم 

تظاهر میکنم برام مهم نیست ولی هست

بوس به همتون جز س*ا*ن*د*ی*س خور های عزیز🫂🥤 
گفتم خانوادم باور نمیکنن ولی من واقعا افسردم  با کوچکترین چیز ها گریم میگیره خیلی شبا آرزو م ...

خیلی وقته دست به کتاب نزدم 

فکر کنم خاک گرفتن

نمیتونم 

شب و روزم تو گوشی ای میگذرع که همیشه پیشمه

نه خانواده ای که میگن دوسم دارن ولی کسی حوصلمو ندارع

شاید به ظاهر نیاد ولی من اینارو درک میکنم 

وقتی مامانم عصبی میشه و میگه کاش بمیری 

یه بارم خیلی ازم عصبی بود وسط خیابون گفت کاش همینجا ماشین بزنتت بمیری انقدر گریه کردم که صبح چشمام پف کرده بود با اون چشما رفتم مدرسه و نقاب همیشگیمو زدم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته دست به کتاب نزدم  فکر کنم خاک گرفتن نمیتونم  شب و روزم تو گوشی ای میگذرع که ه ...

من اونیم که به همه انگیزه میدم 

ولی هیچکس به حال بدم توجه نکرد 

همه منو یه آدم شاد میبینن چون پیششون شنگول و شیطونم تو هر ثانیه میخندم و همه منو یه آدم دیوونع خوشحال معتاد به گوشی میدونن:)

از چندم شروع کردی به خوندن؟ نمرات مدرست چطور بود  یعنی خرخون بودی یا نه  بعد اینکه روزی ...

از دهم شروع کردم با ساعت مطالعه 4 ساعت و تعداد تست 70 -80 تا 

اما سال 11 ام 6-7 ساعت و 100 تا تست 

و 12 ام 10-11 ساعت و بین 100تا 200 تا تست 

بازه تابستون دهم به یازدهم و یازدهم به دوازدهم تعداد تستم به خاطر مروری بودن مطالب فرق میکرد

نمرات مدرسه ام خوب بود دهم 20 خالص شدم وقتی حضوری بود اره درسخون بودم 

همینکه شروع کنی و ببینی به برنامه ات میرسی و توی ازمونات نتیجه میگیری خودش به ادم انگیزه میده اما روزایی هم هست که واقعا نا امید میشی از همه چی

باید خودتو مقید کنی که به برنامه ای که میریزی عمل کنی حالا اگه خودت نمیتونی  با یکی از اعصای خانواده ات قرار بزار که هر شب ببینه تو تموم برنامه اتو انجام دادی بعدش بشینین باهم فیلم ببینین یا برات هدیه بخره اگه بعد دوفته نتیجه خوبی گرفتی ، با دوستت میتونی این قرارو بزاری، یکی از کارای مشاور هم همینه که این الزام روو در خودت بتونی ایجاد کنی

استرس ندارم  ولی هیچی نمیخونم برای این ناراحتم  اصلا به درسا گوش نمیدم  خیلیییی اس ...

لیبل نچسبون به خاطر کرونا همه یه همچین احساسی دارن سعی کن خودت هم اعتماد به نفس داشته باشی... و بیشتر با دوستات بری بیرون... 

درسای امسالت اونقدر تاثیر نداره که فقط اگر توی شهر بزرگی و هدفت تیزهوشانه همین که معدلت بالای ۱۹ باشه خوبه نهم هم تست و اینا بزن یه مقدار که برسی... 

تیزهوشان شهرستان کوچیک خیلی به درد نمی خوره  فقط کلی رقیب برات می طلبه که اگر حس رقابت نده و حس مزخرف بودن  میده بازم به دردت نمی‌خوره... 

تیزهوشان فقط شهر های بزرگ اونم بیشتر المپیادیا براشون خیلی خوبه 

how far we could go
از دهم شروع کردم با ساعت مطالعه 4 ساعت و تعداد تست 70 -80 تا  اما سال 11 ام 6-7 ساعت و 100 تا ...

مرسی عزیزم 

خانواده کجا بود 

من و افسردگی و نقابم خودمون یه خانواده ایم

که همیشه مورد حمایت قرار میگیرم:)

لیبل نچسبون به خاطر کرونا همه یه همچین احساسی دارن سعی کن خودت هم اعتماد به نفس داشته باشی... و بیشت ...

من نمیتونم با دوستام یا بهتره بگم دوستم برم بیرون 

اجازه ندارم :) 

اعتماد به نفسمم خیلی بالاست فقط هر شب به سرم میزنع برم خودمو از پشت بوم پرت کنم این زندگی لعنتیو تمومش کنم 

من نمیتونم با دوستام یا بهتره بگم دوستم برم بیرون  اجازه ندارم :)  اعتماد به نفسمم خیلی ...

اعتماد به نفست بالاست و می‌خوای خودکشی کنی😐 

خودت تنها برو. یا با آشنا بیرون برو که مورد اعتماد خونواده است یا اصلا با خونوادت فقط ترست رو از اجتماع بریز و سعی کن حال خودتو خوب کنی

how far we could go
مرسی عزیزم  خانواده کجا بود  من و افسردگی و نقابم خودمون یه خانواده ایم که همیشه مورد ح ...

خواهش میکنم عزیزم  
  الانکه هشتمی خیلی راه مونده تا کنکور فعلا حواست به درسات باشه و اینکه نمرهخوبی بگیری ...خیلی نگران نباش واسش خیلی چیزا و خیلی نظراتت از الان تا سالهای دیگه فرق میکنه راجب هر چیزی و ممکنه اونموقع بفهی که برای کنکر نیازی نیس که خ استرس داشته باشی

اعتماد به نفست بالاست و می‌خوای خودکشی کنی😐  خودت تنها برو. یا با آشنا بیرون برو که مورد اعتم ...

داشتم خودمو مسخره میکردم عزیزم:) 

وقتی با دوستام نمیذارن بیرون برم آخه میذارن خودم برم؟ 

کسی هم ندارن جز همسایمون ک همسن باشیم 

اونم مامانش نمیذارع تنها بیاد 

وگرنه مامانم میذارع با اون برم

داشتم خودمو مسخره میکردم عزیزم:)  وقتی با دوستام نمیذارن بیرون برم آخه میذارن خودم برم؟  ...

منم پیش مامانش معذبم نمیتونم باهاش بزم