2777
2789
عنوان

نامزد سابقم بعد ۴ سال بهم پیام داده

744 بازدید | 50 پست

باهم ۱ سال دوست بودیم 

جدا شدیم 

من بعد ها با یه نفر دیگه دوست شدم که ۳ سال و خورده ای هست که باهم دوستیم و قصدمون ازدواجه 

حالا یهو بعد ۴ سال اون بهم پیام داده حالمو پرسیده 

جواب باید بدم ؟ اگه اره چطور برخورد کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داری ازدواج میکنی اصلااااا حتی اگه قصدشو داری

ببین هیشکی تو کاسه شکسته آب نمیخوره  اون رابطه دیگه تموم شده و اون آدم دیگه برات سوخته اگه آرامشت برات مهمه سریعا بلاک کن هر چند وسوسه انگیزه برات

ممنون که اومدی پیشمون.  

جوابشو نده بره گم شه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
درسته ولی طرف اشناست  پشت سرم نگه بی ادبم و فلان

😶😶😶 جواب نده دنبال دردسری مگه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

ببین فقط بلااااک. حتی خودتو گول نزنی حالا برم ببینم چی میگه من که جدیش نمیگیرم. نه از من مینوی همین الان همه درارو روش ببند چون اگه بری جلو یهو به خودت میای و میبنی گیر کردی وسط. ادمی که میره لباقتش نیست حتی جواب سلامشو بدی