2777
2789
من عروسیم ان شاء الله 29 اسفنده روز زن هست... کسیو ندارم بهم ایده بده... ایده خاص ندارین برا عروسیم که خاص بشه؟؟؟؟؟
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
چقد عروس داریم تو سایت😍 اولا تبریک عاقبت ب خیر بشی😘 ی اهنگ درباره خانما پیدا کن و باهاش برقص اخرشم ماچ و بوسه و بغل و کادو و از این جنگولک بازیا😂
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
دفتر یادبود گیفت
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیسکوییت گیفت هم خوبه
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
موقع ورود فرش قرمز بندازن چند تا جا شمعی های بلند هم کرایه کن بزار دو طرف فرش قرمز مثلا شش تا دوتا اول دو تا وسط دوتا هم آخر نور تالار رو هم کم کنن یک چراغ مستقیم روی فرش قرمز باشه مثل نور افکن فیلم بردار یک آهنگ عاشقانه آروم هم بزارین
چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
تو کارت عروسیت یه متن بنویس که به مادر هم مربوط باشه
میشه یه صلوات واسه حاجت روا شدنم بفرستید ❤ اجرتون با حضرت فاطمه زهرا(س) ❤ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇💕 در پیشگـاه خـداے مـن هیچ آرزویـے محـال نیست💕
یه چیز دیگه هم دیدم یه کیک الکی میگیرن مثلا اون کیک عروس داماده بعد دارن میارن پیش عروس داماد میوفته زمین همه شوک میشن حتی عروس داماد بعد چند دقیقه کیک اصلی رو میارن
چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد