2777
2789
عنوان

شوهرم‌ خیانت کرده الانم بچه سوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 34 پست
عزیزم تعیین جنسیت با آی وی اف ۱۰۰ درصده احتمالا اون دوستمون آی یو آی کرده بود

نه ivfکرده بود،مثل اینکه تو فرمهایی که امضا کرده بودن نوشته بود حدود دو یا سه درصد احتمال خطا هست،گفتن اشتباه از قسمت آزمایشگاه بوده و فقط میتونن ۸میلیون از هزینه هارو برگردونن،حتی انقد پرو بودن میگفتن اگه نمیخای خودمون برات سقطش کنیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
روانشناسی برای معلم ابتدایی

من مدیریتم نمیخواد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ivfکرده بود،مثل اینکه تو فرمهایی که امضا کرده بودن نوشته بود حدود دو یا سه درصد احتمال خطا هست،گف ...

خب همچین کاری رو باید پیش یه دکتر معروف و یه بیمارستان خوبی انجام داد ولی احتمال خطاش خیلی کمه...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

خب همچین کاری رو باید پیش یه دکتر معروف و یه بیمارستان خوبی انجام داد ولی احتمال خطاش خیلی کمه...

اره دقیقا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..