2777
2789

سلام بچه ها من وشوهرم هردو زیر سی سالیم

شش ماهه تو اقدامم(البته تازه یکی دوماهه که یک روز در میون بطور مرتب انجام میدیم)پریودمم نامنظمه تنبلی خفیف دارم دکتر رفتم بهم قرص لتریزول و دوفامد داده گفت پریود ک شدم شروع کنم به خوردنش برای تقویت تخمکام.پریودام تقریبا بک ماه درمیونه اخرین پریودم ۲بهمن بود بیبی چکامم منفیه علامت خاصی ندارم٫فقط دو سه هفته پیش به مدت یه هفته سینه هام سنگین شده بود و صورتمم جوش زدم فکرکردم دارم پریود میشم ولی هیچ…

بنظرتون این سری پریود شدم قرصارو شروع کنم یا نه

دلم واقعا نی نی میخواد همه اطرافیانم دیرتر از من شروع کردن و باردارن😢

ببخشید یه سوال دارم چرا زوجین برای بچه داشتن انقد سختی میکشن اما دور و ورم به یه دختری تجاوز میشه سریع حامله میشه دلیلش چیه شما میدونید؟ واقعا برام سواله

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید یه سوال دارم چرا زوجین برای بچه داشتن انقد سختی میکشن اما دور و ورم به یه دختری تجاوز میشه سر ...

تو نی نی سایت اکثرا این مشکل رو دارن والا تو فامیل مت سنگ هم بهشون میخورهه حامله میشن هر کدوم ۶یا۷ تا بچه دارن

تو نی نی سایت اکثرا این مشکل رو دارن والا تو فامیل مت سنگ هم بهشون میخورهه حامله میشن هر کدوم ۶یا۷ ت ...

آخه واقعا برام سواله چجوریاست؟ به تخمک یا اسپرم مرد بستگی داره؟ 

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
عزیزم تا یکسال طبیعیه و بعد از یکسال باید به دنبال درمان رفت

دارن میگن یک ماه در میون پریود میشم بنظرت طببعی هست ؟

خانم بارو و سالم باید هر ماه ب صورت طبیعی پریود بشه و منظم باشه اگه تنبلی تخمدانشون رو درمان کردن و خودشو و همسرش مشکلی نداشتن تا یک سال طبیعی وگرنه بابد بفکر درمان باشن

مجردی هم پریودات نامنظم بود؟

اره کاا نامنظمم بودم دکترم تو رشت معروفه دکتر خوبیه ب من گفت ک ین قرصارو مصرف کنم ٫ولی از طرفی برای ازمایش خون قبل ازدواج کلاس زناشویی گذاشته بودن دکتره میگفت تا یکسال الکی دوا درمون نکنین بذارین یکسال شه بعد پیگیری کنین٫هرکی یچیزی میگه خیلی گیج شدم