2777
2789
عنوان

تک پسره با چند خواهر

267 بازدید | 23 پست

بچه ها تک پسره با چند تا خواهر و مادرش ،خودش میگه خالم میگه به مامانم تو با عروست دعوات میشه از بس به پسرت دقیقه به دقیقه زنگ میزنی 😢 کسی تجربه داشته همسرش تک پسر باشه مشکلی براش پیش نیومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر بنده تک پسره ، مادرش اوایل به شدت وابسته بود بهش 

ولی کم کم کمتر شد 

ولی بازم وابسته اس ، من زیاد پیگیر نمیشم ک چکار میکنه یا چی‌میگه 

اهمیتی واسم نداره 

ولی باید با پسره حرف بزنی ببینی اونم انقد وابسته هست یا خیر

احتمالا اذیت بشی اوایل

من همسرم تک پسره 

پدرشوهرم تک پسر بوده یعنی پسر عمو اینام ندارن کلا

مادرشوهر ندارم ۵تا خواهرشوهر دارم کاری ب کار هم نداریم اوایل یکم مشکل بود اما من کشیدم کنار قهر نیستیم ولی قاطی پاطی هم نیستم دوری و دوستی

همسر بنده تک پسره ، مادرش اوایل به شدت وابسته بود بهش  ولی کم کم کمتر شد  ولی بازم وابست ...

میگه باید با مامان بابام زندگی کنیم چون من تک پسرم باید مواظبشون باشم 😒

من شوهرم تک پسره از این جهت که جاری ندارم خوبه ولی خواهر شوهرم هام هم کاری بهم ندادن چون یه شهر دیگه هستن ولی مادر شوهرم به شوهرم وابسته هست و هر روززززززز میره بهش سر میزنه و کلی با هم حرف دارن چند ساعت در روز تنها میره خونه مادرش

میگه باید با مامان بابام زندگی کنیم چون من تک پسرم باید مواظبشون باشم 😒

به هیج وجه قبول نکن 

بگو تو دیگ ازدواج کردی ینی چی باید مستقل باشی اگ میخوای ور دل ننه بابات باشی واسه چی ازدواج میکردی ؟

من شوهرم تک پسره از این جهت که جاری ندارم خوبه ولی خواهر شوهرم هام هم کاری بهم ندادن چون یه شهر دیگه ...

این اشکال نداره بره ولی اینکه بره مامانش حرف تو دهنش بزاره خوشم نمیاد