2777
2789

من شوهرم مریض میشه خودش تازگیا میگه جم کنید چند روز برین.. چون واقعا هر دفه ب ما هم سرایت کرده ویزیتای دکتر هم ک نگم...

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ن عزیزم نگو دوسم نداره شاید مریضی اذیتش کنه نتونه تحمل کنه مریض بشه

روی حرف بچه های سایت زندگیتو در معرض خطر نزار

هرچی هست خودت حلش کن

حق داری ازش دلخور بشی

اما بچه های سایت فقط نظر میدن اکتفا نکن ب اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین  خوراکی ک نه  ولی زنگ ودر حد احوالپرسی

چه بی روحه اخی  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اره همین  خوراکی ک نه  ولی زنگ ودر حد احوالپرسی

ببین عزیزم گاهی اوقات مردا نمیفهمن ربطی به عشق و علاقه هم ندارد معذرت می‌خوام گاون 

هیچوقت وقتی شوهرت هست شجاع نباش 

من از مارمولک اصلا نمی‌ترسم و اتفاقا عاشقشم ولی وقتی ازدواج کردم مامانم گفت دیگه بترس‌ منم گوش کردم الان از تنهایی از هر چی بگی میترسم جلوی شوهرم که اون همیشه پشتم باشه و جانفدایی کنه 

شما چطور شب و تنها میخوابی

بخدا که زایمان کردم اتاق خصوصی گرفتم که همسرم هم اونجا باشه و از ته دلش بفهمه پدر شده و باید شبها پا به پای من بیدار باشه 

زنگ بزن بگو میترسم از تنهایی بیا ماسک بزن

ن عزیزم نگو دوسم نداره شاید مریضی اذیتش کنه نتونه تحمل کنه مریض بشه روی حرف بچه های سایت زندگیتو در ...

اخه یک هفته شب و روز من تنها باشم؟

مرد انقد بی احساس؟

انتظار نداشتم 

خب زندگی همه چی برا آدم پیش میاد ، مریضی ،ناراحتی ، خوشحالی همه چی 

اینطوری ک نمیشه

ببین عزیزم گاهی اوقات مردا نمیفهمن ربطی به عشق و علاقه هم ندارد معذرت می‌خوام گاون  هیچوقت وقت ...

نمیگم 

خسته شدم انقد صحبت کردم باهاش راجب همه چی 

سه ساله دارم یادش میدم ک‌ بی احساس نباش 

ولی هیچی ندیدم هنوزاین از وضع الانم

خب دوست نداره  چیز عجیبی نیس که  مگه هرکی زنو شوهره  عاشق معشوقن

ولی من باید با کسی باشم ک عاشقم باشه 

اگر بدونم دوستم نداری جدا میشم ازش 

خیلی محکم این دوتا جمله ی بالا رو نوشتم ،