2777
2789

من کرونا گرفتم و مریضم ، شوهرم صبح ک رفت سرکار ، گفتم تو سالمی ؟ گفت اره، گفتم پس نیا خونه دیگه گفت باشه

توی ذهنم دلایل خودمو داشتم ،گفتم اگر مریض بشه دیگه سرکار نمیتونه بره و منو می‌کنه مقصر و غر میزنه و اینا 

ولی فکر نمی‌کردم ک واقعا نیاد 

و دو روزه خونه باباشه

من داداشم بردم دکتر و اینا 

شب هم تنها خوابیدم 

من توی ذهنم میگم دوستم نداره و از روی اینه که عاشقم نیست ،وگرنه چطور دلش اومد منو تنها بزاره؟

هرکاری کردم دکتر هم نبردم ،گفت باعبوری برو 

بچه هم ندارم و تنهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت کن

مریضی واسه همه هس

تو موقعیت مشابه،مقابله به مثل کن

و بعد حالشو ببین

اگه شکایت کرد به روش بیار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چن سالته

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

شاید نمیفهمه این چیزارو

من کم کم به شوهرم یاد دادم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

خب اونم کرونا بگیره خوب میشه؟؟ هر دو مریض.. ولی باید بت زنگ بزنه یا چیزی لازم داری بگیره برات

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗