2777
2789
عنوان

کم اوردن بوده و.............

148 بازدید | 21 پست

خیانت ببینین چیکار میکنین؟ 

من 17.18 سالمه تقریبا سه ساله متاهلم هنوز خونه خودمون نرفتیم  همسرمو دوست دارم

ولی حدود دوماه پیش متوجه شدم با یکی از دختر اقوام دورمون باهم بودن وقتی بهش گفتم فهمیدم گفت پشیمونم کارم درست نبوده  منم بخشیدن و تا الان هیچ حرفی بهش نزدم از اون موضوع تا اینکه امروز عکس دختره و حتی عکس یه دختر دیگرو ام دیدم تو گوشیش  

کلا مشکل زیاد داریم همسرم از من توقع عوض شدن اخلاق رفتارمو داره من تلاش میکنم چون گاهی حق داره ولی مسئله اصلی من الان عکسای تو گوشیشه ب نظرتون چیکار کنم؟ 

فشار عصبی رومه زندگیمو میخوام ولی واقعا دیگه درتوانم نیست 

لطفا کمکم کنین 

۱۷ سالته سه ساله متاهلی؟آخه چرا ؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کاملا حق داری ناراحت و عصبی و خشمگین باشی 

تو یبار بخشیدی لازم ب بخشش دوباره نیست

سنت کمه هنوز زمان و فرصت طولانی داری 

نمیگم حتما طلاق ولی ازین ک بهش فکر کنی یا راجع بهش حرف بزنی نترس

تکلیف خودتو باهاش مشخص کن

محکم حرف بزن با عزت نفس

یعنی چی ک هی این قضیه رو هرچند با عکس کش بده

حالا که خونه خودتون نرفتی و بچه نداری ...به نظر من وقت بزار برای رشد شخصی خودت... بعد ها حسرتشو میخوری از من گفتن بود🤷‍♀️

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
تو کاملا حق داری ناراحت و عصبی و خشمگین باشی  تو یبار بخشیدی لازم ب بخشش دوباره نیست سنت کمه ...

من گوشیشو برداشتم متوجه شد تو این سه سال دو بار بیشتر گوشیو ندیدم یکی سری پیش ک چتاشو با دخدره دیدم یکی الان ک تا دیدم اومدم اینجا  

همه میگن طلاق هم میترسم از اسم طلاق چون سنی ندارم همم دوسش دارم واقعا 

یعنی چیکار کنم میشه بیشتر توضیح نبدین؟ 

هدف داری؟ ...دوست داری ادامه تحصیل بدی؟ ...هنر یا حرفه ای رو دنبال کن...ازدواج خوبه اما هدف نیست 

کسی مجبورم نکرد ب ازدواج همسرم پسر عممه و من چون میشناختم جواب دادم

نگفتم مجبور گفتم دلشون اومده و رضایت دادن 

عزیزم 14 سالگی سن مناسبی برای ازدواج نیست حتی اگه پارتنرتون آدم خوبی باشه 

دیدی که شما اشتباه کردی و با کسی ازدواج کردی که حتی تعهد نداره چه برسه جزییاتی که می‌تونه زندگی رو بپاشونه 

خیانت هم اصلا بخشش نداره بخشش یعنی مجوز هزاران بار تکرار دیگه خیانت 

هدف داری؟ ...دوست داری ادامه تحصیل بدی؟ ...هنر یا حرفه ای رو دنبال کن...ازدواج خوبه اما هدف نیست&nbs ...

درس ک نمیزاره بخونم میگه تا الان نخوندی میخواستی بخونی همون اولا چون من اولا از بس درگیر بودم نشد ادامه بدم  دوس دارم شاغل بشم چون یه ریالم بهم نمیده 

نگفتم مجبور گفتم دلشون اومده و رضایت دادن  عزیزم 14 سالگی سن مناسبی برای ازدواج نیست حتی اگه پ ...

واقعا اشتباه کردم بخشیدم؟ 

باورتون میشه من وقتی ک بخشیدم همش از این بود ک عصبی شد گفت چون تو بدی رفتم با یکی دیگه چون ن اعصاب دعوا داشتم نه کشش عصبانیتشو چون اروم شه بیخیالش شدم ولی هر شب هر روز فکرم درگیرشه خوابو خوراک ندارم ب هیچ کسم نگفتم الان نیست پیشم موندم چیکار کنم وقتی اومد بگم دیدم یا نه حس تنهایی بد حسیه من الان فکر میکنم بی کس ترین دخترم

درس ک نمیزاره بخونم میگه تا الان نخوندی میخواستی بخونی همون اولا چون من اولا از بس درگیر بودم نشد اد ...

خوب راضیش کن نه با دعوا با صحبت... شده از پدر مادرت کمک بگیر ...ببین به چی علاقه داری میتونی حتی باشگاه بری و مدرک بگیری مربی ورزشی بشی ...یا هنری یاد بگیری مدرکشو بگیری ...درس هم دیگه کمه کم لیسانس همه دارن ...فکر کن مادر باسواد و بی سواد تو تربیت فرزند چقدر تفاوت دارن حتی اگه ادامه تحصیل ندی مطالعه کن و یه حرفه ای یاد بگیر ...باهاش صحبت کن

واقعا اشتباه کردم بخشیدم؟  باورتون میشه من وقتی ک بخشیدم همش از این بود ک عصبی شد گفت چون تو ب ...

تو هنوز خیلی فرصت داری و‌نگران طلاق نباش من نمی‌گم طلاق نگیر اما تا وقتی تو زندگیت باهاش کاملا احساس خوشبختی نکردی زیر یه سقف نرو باهاش 

حتما مشاوره برو