2777
2789
عنوان

پدر بی وجدانم

169 بازدید | 8 پست

سلام 

بابای من خیلی بی وجدانه فقط دنبال زن هاس چن روز پیش خواهرم یه شماره از گوشی بابام ورداشت ک زن بود ازش پول میخواست بعد خواهرم گفت چرا پولمون رو میری ب اینجور زنا بعد شمارش رو ورداشت و با زنه حف زد و فحش و اینا داد بعد بابام فهمید اومد زد و فحش های بدجور بد ک هیچی پدری ب دخترش نمیگه از اون روز تا الان میگ ک شما رو زجر میدم صبح هم همینطوری خود ب خود ب مامانم فحش میده مامانم میگ چرا میگی اینا بعد میزنه خودش هم با دست ن با چوب و کمر و اینا الان دستم زخمی شده ب خاطر چوب و مال مادرم کبود و خونی میخواییم طلاق بگیره اما پدرم وحشی هستش می‌ترسیم ما رو بکشه جوری هست ک آدم نمیتونه تصورش کنه

تنوع طلب کل عمرش همین بوده یعنی تازه فهمیدین؟! 

ن از اول میدونستیم بار ها ب مادرم خیانت کرده اما خیلی آدم خطرناکیه همه رو میزنه 

اصلا دلش سنگه رحم هم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وکیل خوب بگیرین از راه قانون وارد شین

درسته اما ول کن نیست می‌ترسیم ب مادرمون کاری بکنه میکنه میکشمت اینا یبار پیش پلیس سیلی زد ب مامانم اصلا نمیترسه 

یکی رو اجیر کنین بفرستینش خونه ابدیش. 

اره اونطوری باید بکنیم وگرنه خلاص نمیشیم ازش همینو مادر منم گف ببینم چی میشه بخدا خسته شدیم ازش انگار بابا ندارم