2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهر تون مریض بشه و

192 بازدید | 12 پست

شوهرتون دعوا راه بندازه که باید ازش نگهداری کنی چیکار میکنید؟ 

مثلا بگه صبح تا شب باید کنارش بمونی و خیلی دعواتون کنه اگه سازه مخالفت بزنی 

و بگه اصلا خونه خودمون مهم نیست اونجا بری مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ شوهری نمیگه صبح تا شب باید بری بالا سر مادرم

یکمم اغراق امیز گفتی

ولی خب برو یه سر بزن بهش گناه داره 

اینجوری اول از همه به خودت احترام میذاری

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

اگر مادر شوهرم برام سنگ تموم گذاشته باشه میرم ولی اگر مادر شوهرم کتری برام نکرده باشه به شوهرم میگم میگم مگه مادرت چکار کرده مثلا وقتی من مریض شدم هوا من داشته یا موقع بارداریم تمام جیزها که از مادرش دیدم بی مخبتها را بهش میگم و بعد میگم خودتا بزار جا من تو بودی چکار میکردی 

شما پس و پیشارتباطت با همسرتو نمیگی نوع برخوردت با خواسته هاشو نمیگی  نوع تعاملتون با همو نمی ...

خب من الان تقریبا نزدیکه یه ماهه صبح تا شب میرم خودمم بچه ی کوچیک دارم دیگه خسته شدم واقعن 

اگر مادر شوهرم برام سنگ تموم گذاشته باشه میرم ولی اگر مادر شوهرم کتری برام نکرده باشه به شوهرم میگم ...

اینجوری نمیشه گفت 

مادرشوهر کاری هم نکرده باشه برای همسر شما مادری کرده 

نمیدونم البته طرز تفکرات با هم فرق میکنه

خصوصا اینجا که همه برا قوم شوهر شمشیر از رو بستن

خب من الان تقریبا نزدیکه یه ماهه صبح تا شب میرم خودمم بچه ی کوچیک دارم دیگه خسته شدم واقعن 

مشکلشون چیه؟ دائمیه یا رفع میشه؟

البته که سخته این رفت و امدها و درک میکنم 

منم اسفند پارسال پادرشوهرم عمل زانو کرد 

صبحا با پسرم میرفتیم اونجا اشپزی میکردم و بهش میرسیدم شب برا خواب میومدیم خونه 

جاریمم انگار نه انگار 

مثل مهمون میومد مثل مهمون میرفت

ولی من فکر میکردم برا مادر خودم دارم وقت میذارم 

اینجوری نمیشه گفت  مادرشوهر کاری هم نکرده باشه برای همسر شما مادری کرده  نمیدونم البته ط ...

والله 

مادر شوهر من وقتی بچه اشم مریض میشه بخدا قسم محلش نمیزاره یعنی شده شوهرم تو تب بود ولی نمیومد بالا براش کاری کنه یه سوپ یه آب میوه بهش بده اصلا براش مهم نبود در صورتی که شوهر من تا مادرش مریض میشه همه کاری میکنه من نمیگم مادری نکرده ولی من رفتار الانشم میبنیم اصلا شک میکنم این پسرشا دوست داره یا نه ؟

مشکلشون چیه؟ دائمیه یا رفع میشه؟ البته که سخته این رفت و امدها و درک میکنم  منم اسفند پارسال ...

آره عزیزم میدونم ولی واقعا خیلی اذیتم کردن شوهرمم خیلی خیلی خلق و خوش عصبی و خشنه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم