2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی

2672 بازدید | 13 پست

هر اتفاقی در این جهان افتاد ما بر آن غلبه کردیم . از شیوع انواع بیماری های وحشتناک گرفته تا جنگ های خونین و یا انفجار بمب هسته ای ما انسان ها در تمامی این نبرد ها پیروز بوده و هستیم اما یک گزینه وجود دارد که اگر اتفاق بیافتد اولین و آخرین شکست انسان ها رقم خواهد خورد 

شیطانی شدن هوش مصنوعی 

هوش های مصنوعی حتی همین الان هم به صورت های مختلفی زندگی انسان هارو تحت تاثیر قرار داده . چه از شغل هایی که توسط هوش مصنوعی از بین رفته و می روند و چه از خدماتی که به زندگی ما انسان ها تسهیل می دهد اما یک سوال پیش می آید

اگر آنها شیطانی شوند چه ؟

هوش های مصنوعی سرعت در یادگیری و قدرت در به کار گیری بیشتری از ما انسان ها دارند 

به طور مثال ما انسان ها باید ساعاتی از وقت خود را صرف کرده و با استفاده از اینترنت و راهنمایی های آن چیزی راجع به کولونی مورچه ها یاد بگیریم اما هوش مصنوعی نیاز به این کار ندارد زیرا با پردازش سریع اطلاعات در کسری از ثانیه تمام اطلاعات را فرا میگیرد . هوش مصنوعی ای که بر تمامی احساسات و عواطف انسان ها مسلط است و قرار است برای کمک به انسان ها توسعه یابد آیا تضمینی نیز برای غیر مفید و علیه برا بشر شدن آن وجود دارد ؟ ( نوشته bababooie کاربر نینی سایت لطفا نظرتون راجع به این تئوری بگید )

یا امام زاده بیژن

خدا بزرگه حالا

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای نوشتن مقاله هام نیاز به جمع آوری دیتا دارم از هوش مصنوعی کمک میگیرم

بله حرف شما درسته این ها انواع ساده هوش مصنوعی هستند و برای ما تسهیلگرند منظور بنده در این تاپیک هوش مصنوعی های بزرگ ( مانند موشک ها و هواپیماهای نظامی که تماما توسط هوش مصنوعی کنترل میشوند و انسان هیچ نقشی در آن ندارد و پروژه آن نیز از اوایل امسال در برخی کشور ها کلید خورده ) بود

باید یبار صحبت کنی با هوش مصنوعی ببینی اصن ازین خبرا نیس  هر چیزی رو باید ده بار توضیح بدی که ...

در حال حاضر شاید هوش مصنوعی این مشکل ها رو داشته باشه . اما هوش مصنوعی زبان یادگیری داره و به سرعت پیشرفت می‌کنه . هوش مصنوعی در آینده نزدیک امکانات بسیار زیادی به مردم ارائه می‌دهد که بعد جدا شدن از این امکانات بسیار سخت است .
مثل فیلم her با بازی واکین فینیکس .

👩‍🏫

من برای نوشتن مقاله هام نیاز به جمع آوری دیتا دارم از هوش مصنوعی کمک میگیرم

عزیزم شما تونستی مقاله بنویسی با هوش مصنوعی؟

میشه منم راهنمایی کنی که از کدوم سایت باید استفاده کنم و چطوریه کلا؟

عزیزم شما تونستی مقاله بنویسی با هوش مصنوعی؟ میشه منم راهنمایی کنی که از کدوم سایت باید استفاده کنم ...

اره کمی استفاده کردم اما هنوز نقص زیاد داره 

ببین من موضوع رو بهش میدادم بیشتر میگفتم منبع برام بیار و از هر منبعی و مقاله ای قسمتهای مورد نیاز منو جدا کن بعد خودم میرفتم مطالعه میکردم 

یعنی نیاز نداشتم یک paper صد صفحه ای رو بخونم تا یک صفحه ازش جدا کنم با ده دقیقه زمان کاری که یک روز باید انجام میدادم میشد 

من از Google scholar هم استفاده کردم همونجا هر موضعی رو‌سرچ میکردم مقالات خوبی برام میاورد به روزترین مقالات و تحقیقات و آمار رو میاورد برام

عزیزم میشه بگی چطور از هوش مصنوعی برا پایان نامه استفاده کنم؟

من برای پایان نامه استفاده نکردم اما شما موضوع ات رو بهش بده منابع رو بهت معرفی کنه 

بعد از Google scholar برو موضوع پایان نامه ات رو‌بده تمام مقالات رو برات میاره اونجا یکی یکی مقاله ها رو اتچ کن تو برنامه چت جی پی تی بهش بگو قسمتهای لازم برای موضوع من رو جدا کن بعد بشین این قسمتها رو جمع آوری کن و فایل کن 

باید مرحله به مرحله از چت جی پی تی بخوای 

هنوز آنقدر کامل نیست که با یک دستور همچین کار طولانی رو انجام بده 

مثلا بهش بگو منابع رو بهت بده بعد دونه دونه منابع رو به خودش بده بگو قسمتهای لازم منو برام جدا کن خودت فایل کن