2777
2789
اگه فکر میکنی بهت میاد انجامش بده 

دو دلم نمیدونم

ولی انگار ب صورتم چشم درشت بیشتر میاد تا کشیده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته سلیقه ها متفاوته عزیزم ولی شما درکل خانم زیبایی هستی😍♥️

ممنون عزیزم ♥️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نود درصدتون مرد و پسر و پسر بچه اید میخوای اسکرین شات. اکانت دخترونه رو با پیاماش. تاپیک بذارم. ببین ...

نود درصدتون 😐🥴😂

من که از خودم مطمئنم

جبهه نگیر داوشم

شما که صادق هستی و نوشتی مرد نیا 

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نود درصدتون مرد و پسر و پسر بچه اید میخوای اسکرین شات. اکانت دخترونه رو با پیاماش. تاپیک بذارم. ببین ...

اره بذار در جریان باشیم😏

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

دو دلم نمیدونم ولی انگار ب صورتم چشم درشت بیشتر میاد تا کشیده

منم باهات موافقم . حس خوبی ندارم راستش

دست نزن بهش

فقط پف چشمها

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
باشه تاپیک این اکانت ها با اسم های خوشگل دخترونه به همراه پیام های پسرونه و حتی بعضی ها شماره تلفنم ...

عاها پ‌ چیزی نداری ک بذاری

دیگه هم چرت و پرت نگو و تو تاپیک خانوما اظهار نظر نکن افرین 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

چشم داداش یکی دیگه که مثلا دختری

داوشم هرکار کردم عکس دستم نیومد

ولی تو مختاری هرجور صلاحه فکر کنی

البته اگ چشم داشته باشی پروفمو ببینی ها!!!!

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!