2777
2789

کسی هست عمل کرده لطفا بیاد تجربشو بگه قراره برم عکل کنم مشکلم خیلی حاده ولی نگرانم میترسم از روزای اول عمل بعد عود میکنه یانه نمیدونم 

لیز یاسنتی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مزمن شده اما میترسم عمل کنم🤕من دائم الیبوستم اما وقتایی که معدم خوبه راحت ترم.

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
من اگه عمل کردم اینحا میام خبرتون میدم اگه خوب بود عمل کنید راحت بشید

منو تگ کن پس عزیزم ببینمم.انشالله که راحت بشی و عمل خوبی داشته باشی

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

خواهر من سر زایمان دومش مشکل پیدا کرد ،بعد چند روز بعد زایمان عمل شقاق کرد خیلی روزای سختی رو سپری کرد ،دکتر اولش زیاد خوب نبود دوباره رفت پیش یک دکتر بهتر ولی الان خداروشکر با ورزش مداوم وتغذیه سالم  حالش خوب شده ،اگه مشکلتون زیاد حاد نیست عمل نکنید و با ورزش و تغذیه و ..درستش کنید ولی اگه دیدین فایده نداره عمل کنید چون واقعا عملش یک خورده سخته