2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم شوهرم گفت برای یک هفته شاید برم شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 36 پست
هزینه شو نداریم وسیله نداریم شوهرمم با ماشین یکی دیگه میخواد بره و حالا یه خرج جزئ 

نمیشه 

ماشین دوستی، خواهری برادری 

یکی رو بگیره و سعی کنین کمتر خرج کنین 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

اها با رفیقت چطور؟؟ به دلت بد راه نده ولی درستش این بود تو عید کنار هم باشین

راستش یه دونه دوست دارم ک چون با شوهرش قهره منم نمیذاره برم خونش اصلا همو نمیبینم و تاحالا نشده ک خودم به تنهایی برم جایی یا با خودش میرم یا حالا فامیلش باشه یا خواهر های خودم حساسه خیلییی اما الان دیگه گفتم باشه برو چون میدونم اکه نه هم بگم اعصاب خودم خرد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت من آنقدر فکر ذکر کار سختی زندگی دارم یعنی حق ندارم برم تفریح یکم برای خودم مرد هستم این حرف ها م ...

بگو در زندگی مشترک کاش همه چی متقابل بود 

من بگم هر جا دلم میخواد میرم با هر کی به تو نمیگم تو شایدم خوشت نیاد منم همین حس و دارم 

برو باز خودت میدونی هر کار میکنی چون زندگی خودته دلم بشکنه تو هم زندگیت سرد میشه 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
بگو در زندگی مشترک کاش همه چی متقابل بود  من بگم هر جا دلم میخواد میرم با هر کی به تو نمیگم تو ...

گفتم منم نیاز ب تفریح دارم منم با دوتا بچه سرکله میزنم دوست دارم برم تفریح گفت درست درست و دیگه چیزی نگفت مامانمم گفت انقدر بهش گیر نده دیگه منم چیری نگفتم البته این حرف رو مامانم جلو شوهرم بهم نگفت 

گفتم منم نیاز ب تفریح دارم منم با دوتا بچه سرکله میزنم دوست دارم برم تفریح گفت درست درست و دیگه چیزی ...

گلم یه کاری کن ذهنت منحرف بشه از این قضیه 

مطمئن باش در رو یه پاشنه نمیچرخه

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین

آرامش داشته باشی الهی همیشه 😊

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️