2777
2789

هفته23بارداریم. نگامیکنی چندروزپشت سرهم بچم زیادتکون میخوره حتی شکمم میپره. باز الان2روزشده تکون نمیخوره یااگه بخوره خیلییی کم. ادم نگران میشه چرااینطوریه؟ 

خب میخوابه 

و الان کوچیکه بعضی وقتها جایی تکون میخوره که حس نمیکنی

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخوابه  و الان کوچیکه بعضی وقتها جایی تکون میخوره که حس نمیکنی

منم باخودم میگم خابه. بازمیگم اون روزایی که صبح تاشب تکون میخوره نمیخوابه؟ شایدبه قول شما جاییه که متوجه نمیشم. یا یه جوری قرارمیگیره توشکمم که متوجه حرکاتش نمیشم. ولی کلا ادم نگران میشه

آره . منم اینجوریم . ولی خب فعلا کوچولون  شما چند کیلو اضافه کردی ؟

4کیلو.بهداشت که میرم میگه خیلی اضاف کردی. کلاخودم تپلم قبل بارداریم72کیلوبودم الان شدم76. تااخربارداری گفت فقط باید7کیلواضاف کنم. شماچندکیلواضاف کردی

منم ۶۶ بودم شدم ۷۰  منم هفته ۲۵ ام . خب کاری نمیشه کرد

به شمام گفتن اضاف کردی؟ به من گفتن تا2هفته دیگه نبایدوزن اضاف کنی. دست خودم که نیست. حالاقبول دارم ازاول عید زیلدخوردم. ولی تادوهفته که نمیتونم اضاف نکنم😕

به شمام گفتن اضاف کردی؟ به من گفتن تا2هفته دیگه نبایدوزن اضاف کنی. دست خودم که نیست. حالاقبول دارم ا ...

من هنوز بهداشت نرفتم برای تشکیل پرونده 

ولی دکترم گفت خوبه 

مامای کمکیش گفت زیاده . والا منم‌ نمیتونم نخورم 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم باخودم میگم خابه. بازمیگم اون روزایی که صبح تاشب تکون میخوره نمیخوابه؟ شایدبه قول شما جاییه که م ...

طبیعیه عزیزم

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
منم باخودم میگم خابه. بازمیگم اون روزایی که صبح تاشب تکون میخوره نمیخوابه؟ شایدبه قول شما جاییه که م ...

نگران نباش عزیزم کوچیکه الان نینی من همچنان لگد میزنه نمیزاره بخوابم😁ی روزم اصلااال ک دیگ پامیشم میرم دکتر