2777
2789

برام پیام اومد تو شاد که همسرم شاد نصب کرده

چون برنامه شاد براش کاربردی نداشت ازش پرسیدم گفت نه، نصب نکردم

بعد دیدم عکسم گذاشته و نام کاربری هم داره

الان برای خودش شاد رو نصب کردیم اون قبلی رو گوشی من نمیاد و متاسفانه اسکرینم نگرفتم

ولی تو قسمت پیام ها براش دوبار کدفعالسازی شاد اومده

کسی میدونه چیشده

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی شادنصب کرده و زمانی 

اون زمان کجاهااا بودی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
کی شادنصب کرده و زمانی  اون زمان کجاهااا بودی

همسرم نصب نکرده بود

یکی نفر دیگه با شمارش نصب کرد، من پرسیدم از همسرم گفت نه

الان خودم براش نصب کردم اون قبلی تو گوشی من بالا نمیاد از بین رفته

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
همسرم نصب نکرده بود یکی نفر دیگه با شمارش نصب کرد، من پرسیدم از همسرم گفت نه الان خودم براش نصب کر ...

وقتی رو گوشی همسرت نصب کردی عکس اون طرف که گذاشته بود و چت ها هم بالا اومد؟

یه خط دیگه نبوده به اسم همسرت سیو کرده باشی؟

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
وقتی رو گوشی همسرت نصب کردی عکس اون طرف که گذاشته بود و چت ها هم بالا اومد؟ یه خط دیگه نبوده به اسم ...

نه،، با اکانت شاد کاری نکرد فقط هک کرد

اما از روبیکا هک کرده بود، که پیامی خاص و عکس بد نداشتیم، 

من فقط به یک صفحه خالی دسترسی داشتم، و اسم کاربری اون شخص

اما پلیس فتا که همسرم رفت،، نوع هک و جزییات رو داشتن

یه پسر ۱۶ساله بود

نه،، با اکانت شاد کاری نکرد فقط هک کرد اما از روبیکا هک کرده بود، که پیامی خاص و عکس بد نداشتیم،&nb ...

عزیزم این نرم افزارهای ایرانی زیرساخت درستی نداره فقط از تلگرام و واتسپ واینستا استفاده کنید

فکرکنید فقط خودبرنامه رو هک میکنن به تمام گالری و شماره ها و پیام هاتون میتونن دسترسی پیدا کنن چون گزینه ش فعاله

اصلا هیچکدوم این اپ ها رو گوگل پلی نداره چون استاندارد نیستن و اطلاعات دزدی میکنن

مشخصا اطلاعات اطرافیان هم بخوان میتونن از گوشیتون بردارن و الان خیلی راحت با ف ی ل ت ر‌‌‌‌ینگ و این روبیکاو ایتا و بله و امثالشون به اطلاعات خیلی ها دسترسی دارن، حتی ممکنه شنود هم کنن و متوجه نشید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

همسرم کارش تو املاک هم هست، تو شیپور یک پنل خرید برای اگهی های شیپور

این ادم تو شیپور چت پیام داد و خودش رو از طرف شیپور معرفی کرد و گفت شماره دوم اگه دارید بدین

همسرمم داد، دقیقا بعد از دادن شماره دوم این ماجرا پیش اومد

که بعد کرفتن شماره گفت لینک برات میفرستم، لیینک رو فرستلد و همسرم وارد لینک شد

اشتباه از همسرم بوده چون هم اداره نیره و هم املاک سرش خیلی شلوغ شده و نتونست فکر کنه و زود باورش شد

شماره خودم و خودش رو به پلیس فتا داد، جلوی چشمش بررسی کردن و گفتن شانس اوردین

همسرم یه زرنکی که داره کارهای بانکی رو فقط با بام ملی انحام میده که اتفاقی نیافتاد

شاد و ایتا رو من بخاطر مدرسه بچه باید نصب داشته باشم