2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم عزیزم 

لطفا برام دعا کنین نگرانیم برطرف بشه❤️❤️❤️

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
عهههه منم دقیقا :/ چرا ؟  به خودکشی فکر نکن 😒

هعی چی بگم...یه پسر که واقعا سرش شلوغه و دلت تنگ میشه و به جونش غر میزنیو باید چیکار کرد

میدونم چند روزه درگیره ولی خب دلم تنگ میشه باید برا منم وقت بذاره اون بیچاره هم همش میگه بخدا کار دارم چیکار کنم قهر نباشی نمیدونم دق کردم

ؤ

عه اینم یه دلیل دیگه که دلم گرفته عجب ! من بعضی وقتا دلم میگیره بعد میبینم شهادتی چیزیه  خوندم ...

عزیزم همه ی ما از نور وجود محمد و ال محمد هستیم همه  ی ما انسانها.. زمانیکه انها غم دارن ماهم غمگینیم  البته کسانی که فطرت خود را زیاد الوده نکرده باشن و زمانی که غمی یامشکلی برای ما پیش می اید انها از خودما غمگینترن.  این را یکی از تجربهگران برنامه زندگی پس از زندگی هم دیده بود

عزیزم همه ی ما از نور وجود محمد و ال محمد هستیم همه  ی ما انسانها.. زمانیکه انها غم دارن ماهم غ ...

خیلی جالبه تازه دارم بهش پی میبرم 

من نمیگم آدم خوبیم ولی قلب مهربونی دارم دست خودم نبوده 

البته همه اینطورن ولی کم زیاد داره 

انشالله غم به دلتون راه پیدا نکنه موفق باشد

هعی چی بگم...یه پسر که واقعا سرش شلوغه و دلت تنگ میشه و به جونش غر میزنیو باید چیکار کرد میدونم چند ...

خب اگه واقعا نمیرسه خیلی شلوغه (در حد ۵ دقیقه هم وقت نداره!) حق بده بهش و درکش کن انشالله که حل میشه