2777
2789

سلام دوستان

من دماغمو ۴۰ روزه عمل کردم،  ضمن اینکه هنوز انگار کلی مجروح و زخمیه، نفسم خوب نیست زیاد و از داخل انگار پر از ورم هست، یه مشکل جدید هم ۲ هفتس بهم اضافه شده.  آروم با انگشت تیغه بین سوراخ هامو که لمس میکنم، دندونم عصبش تحریک میشه، تیر میکشه و بالای سوراخ دماغمم یه نقطه اش شروع به خارش و ناراحتی میکنه

این دیگه چه صیغه ایه؟ کسی اینجوری بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عادیه اعصاب دندونا از تیغه بینی میگذره عادیه برا بینیتم با سرم شستشو بده

نمیدونستم اینمه دوران نقاهتش طول میکشه، واقعا دیگه اذیت دارم میشم، چرا حالت جراحت و زخم و بخیه دار بودنش بعد از اینهمه وقت رفع نشده هنوز😖

نمیدونستم اینمه دوران نقاهتش طول میکشه، واقعا دیگه اذیت دارم میشم، چرا حالت جراحت و زخم و بخیه دار ب ...

خوشحال باش بابا یعنی دکترت با جون و دل عمل کرده😂من حتی صورتمم کبود نشد چون دکتر هیچ کاریییی نکرده بیهوشم کرده یه چایی خورده بهوشم اورده تموم

ن قوس داده ن قد بینیمو از بغل و فاصله از لب کم کرده ن پره دست زده ن سربالا کرده هیچیییی

فقط صاف و صوفش کرده همونو تازه فرورفتگی هم هست بغلش😒خدا لعنتش کنه ۵ سال دیگه باید باز برم ترمیم

خوشحال باش بابا یعنی دکترت با جون و دل عمل کرده😂من حتی صورتمم کبود نشد چون دکتر هیچ کاریییی نکرده ب ...

از این دید بهش نگاه نکرده بودم عزیزم

واقعا داغون شدم از بس کبود شدم و حتی هنوزم یه ذره جاش مونده زیر چشمم

از این دید بهش نگاه نکرده بودم عزیزم واقعا داغون شدم از بس کبود شدم و حتی هنوزم یه ذره جاش مونده زی ...

خوبه یکی دو هفته دیگه اذیتی یه سه چهار ماه هم با چسب درگیری ولی بعدش با چهره جدیدت عشق میکنی ن مثل من ک از حرصم میخوام یه سال چسب بزنم😑😐

نمیدونستم اینمه دوران نقاهتش طول میکشه، واقعا دیگه اذیت دارم میشم، چرا حالت جراحت و زخم و بخیه دار ب ...

رک روراست بگم عزیزم من بخاطر گند زدن یه فوق تخخصص خانم که کند زدن به بینیم الان مجبور شدم بعد ۳تا دکتر رفتن و ۳بار عمل با دکترای مختلف که خوبم نشدم برای بار ۴رم زیر نظر رییس گوش حلق بینی ایران عمل کنم از دنده سینم برداشتن به  بینیم زدن اگه زساد ازیت میشی بهترین دکتر ایران جناب اقای دکتر علی رضا محبی حستن و جناب اقای دکتر نراغی با این دونفر مشورت کنین یا درمانتون میکنن با دارو یا میگن کجاش مشگل داره عمل میکنین خوب میشین