2777
2789
عنوان

یه چالش بریم؟💕✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 303 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شصت هزار بار گفتم از لیوان مخصوص من آب نخورید اَههه بابا روشو بخونید دیگه😒

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

شصت هزار بار گفتم از لیوان مخصوص من آب نخورید اَههه بابا روشو بخونید دیگه😒

🤣اقا جدا از شوخی هیشکی نمیتونه جلو خودشو نگیره این کارو نکنه یا حوصله نداره لیوان بشوره یا حتما باید از لیوان دیگران بخوره مخصوصا خودم😂🙂

خب به ما چه بخواب مگه میشه ادم زنده حرف نزنه 😏😂😂

من اصلا میرم تو اتاق 

صدای تلویزیون هم کم کن صبح هزار تا کار دارم 😪😂

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

🤣اقا جدا از شوخی هیشکی نمیتونه جلو خودشو نگیره این کارو نکنه یا حوصله نداره لیوان بشوره یا حتما بای ...

🤣🤣🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

تو صبح پاشی؟؟؟؟🙄

😂😂😂 یه لحظه حس کردم مامانمی 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)