2777
2789
عنوان

یه چالش بریم؟💕✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 303 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه بابا پاور بانک دارم😂😌خسیس

اییش 

از اتاقم رفتی بیرون درو ببندددد

لامپم خاموش کن بی زحمت😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
مگه من نوکرتم کبری؟  خودت پاشو من تازه از حموم اومدم خستم من بیشتر دلم چایی میخاااااا عنتراااا

پس بشین تا کتری سوراخ شه بعد مامان هردومونو مثلللل چی کتک بزنه منم میندازم گردن تو خودت خاستی عزیز دلمممم😌

🙂 متاسفانه این آپشن در خانواده هیشکی موجود نمی‌باشد دست داری پاهم داری 🤣🤣

گمجو تا جیغ نزدم😂😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
پس بشین تا کتری سوراخ شه بعد مامان هردومونو مثلللل چی کتک بزنه منم میندازم گردن تو خودت خاستی عزیز د ...

نمیدونم چرا انقد کتری برا مامانا ارزش داره 😒 لعنت ب چایییی

ب اون کوکب تنبل خان بگو از صب تا شب تو گوشیعه فقط مونده منو بخوره همش در حال لوموندن 😒😒

☁☕